SON DAKİKA
Hava Durumu

Fransa Finale Yükseldi

FIFA U20 Dünya Kupası yarı final mücadelesinde Fransa ile Gana karşı karşıya geldi. Gana'yı 2-1 mağlup eden Fransa U20 takımı, finale yükse

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2013 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2013 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Fransa Finale Yükseldi
FIFA U20 Dünya Kupası yarı final mücadelesinde Fransa ile Gana karşı karşıya geldi. Gana'yı 2-1 mağlup eden Fransa U20 takımı, finale yükseldi.


Bursa Atatürk Stadyumu’nda saat 18.00’de başlayan karşılaşmayı Nawaf Shukralla yönetti. Shukralla’nın yardımcılıklarını Yaser Tulefat, Ebrahim Saleh, dördüncü hakemliğini ise, Walter Lopez yaptı. Mücadelenin 43. dakikasında Fransa adına Florian Thauvin, takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Gana, 47. dakikada aradığı golü buldu. Assifuah’ın ceza sahası dışından vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 74. dakikada ise Fransa takımında bir kez daha sahneye çıkan Florian Thauvin, takımını yeniden öne geçiren golü kaydetti. 80. dakikada Fransa takımında Umtiti, gördüğü çift sarı kartın ardından kırmızı kart ile oyundan atıldı. Mücadelede başka gol olmayınca Fransa, turnuvada finale yükselen ilk takım oldu. Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda bu akşam saat 21:00'de başlayacak olan Irak-Uruguay maçının galibi finale yükselen diğer takımı belirleyecek.
Öte yandan karşılaşmayı 6 bin 314 taraftarın izlediği açıklandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.