SON DAKİKA
Hava Durumu

Frey: 'Taffarel, Bursaspor'a Gelmemi Tavsiye Etti.'

Bursaspor’un Genoa’dan kadrosuna kattığı tecrübeli file bekçisi Sebastian Frey, yeşil-beyazlı takıma transfer olmadan önce Galatasaray’ı

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2013 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2013 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Frey: 'Taffarel, Bursaspor'a Gelmemi Tavsiye Etti.'
Bursaspor’un Genoa’dan kadrosuna kattığı tecrübeli file bekçisi Sebastian Frey, yeşil-beyazlı takıma transfer olmadan önce Galatasaray’ın kaleci antrenörü Taffarel’den bilgi aldığını ve kendisine Bursaspor’a gelmesi için tavsiyede bulunduğunu söyledi.

Yeşil-beyazlı takımın yeni transferleri Sebastian Frey ile Renato Civelli, Avusturya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bursaspor’a transfer olmadan eski arkadaşı olan Taffarel’den bilgi aldığını belirten Frey, “Benim çok yakın dostlarımdan birisi şuanda Galatasaray’da kaleci antrenörlüğü yapan Taffarel’den Türk futbolu ve Bursaspor hakkında bilgi aldım. Türkiye’de insanların futbola çok aşık olduğunu söyledi. Benim Bursaspor’a gelmem yönünde tavsiyede bulundu. Tercihim bu yönde kolaylaştı” diye konuştu.
Basın mensuplarının “Bursaspor’da tanıdığın futbolcular var mı?” sorusuna Frey, “Batalla’nın Bursaspor’da çok büyük işler yaptığını biliyorum. Belluschi ile 1 sezon birlikte oynadım. Taiwo’yu İtalya’dan tanıyorum” dedi.

“ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE ÇOK ÖNEMLİ RAKİPLERİMİZ VAR”
Bursaspor’daki hedefinin sorulması üzerine Frey, “Bursaspor’un Türkiye’de üst sıralarda yer aldığını biliyorum. Hedefimiz büyük. Bu sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde beklentilerimiz var. Hazır olmamız gerekiyor. Şampiyonlar Ligi’nde çok önemli rakipler var. Belki zor olacak ama imkansız değil. Bize düşen sahada işimizi en iyi yönde yapmak” diye konuştu.

”TARAFTARIMIZ İTİCİ GÜÇ OLACAKTIR”
Bursaspor’a imza attığı andan itibaren taraftarlardan çok sayıda tebrik mesajı aldığını belirten Frey, “Bursaspor taraftarının coşkusunu bana anlattılar. Onların bana olan sevgilerini dünden itibaren gördüm. İnanılmaz çok mesaj geldi. Herkes çok mutlu gözüküyor. Bu sevgide beni olumlu yönde motive ediyor. Bu takım için çok önemli. Taraftarlarımız bizim için itici bir güç olacaktır” ifadelerini kullandı.
Genç kaleciler Harun ve Bekir Sevgi ile birlikte çalışacağının hatırlatılması üzerine, “Henüz takıma yeni geldim. Takım arkadaşlarımı tanımıyorum ama genç kalecilere tabii ki tecrübelerimi aktaracağım. Onlara yardımcı olacağım” şeklinde konuştu.

CIVELLI: “BURSASPOR’UN GİTTİKÇE YÜKSELEN GRAFİĞİ VAR”
Arjantinli defans oyuncusu Renato Civelli ise, Bursaspor’a geldiği için çok mutlu olduğunu ve kendisi için güzel bir tecrübe olacağını söyledi.
Takımda bulunan Arjantinli oyunculardan Batalla ve Taiwo ile aynı takımda forma giydiğini, Belluchi ve Basser ile de karşılıklı olarak oynadığını belirten Civelli, “Bursaspor’un gittikçe yükselen bir grafiği var. Başarılı olacağımıza inanıyorum. Çok ateşli bir taraftara sahip olduğumuzu öğrendim. Arjantin seyircisi de çok ateşlidir. Çok iyi bir takıma sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bize düşen ne kadar sorumluluk varsa yerine getireceğiz” dedi.
Renato, ailesini de Türkiye’ye getireceğini sözlerine ekledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.