SON DAKİKA
Hava Durumu

Frey ve Civelli Bursaspor'a İmza Attı

Bursaspor, kaleci Sebastian Frey ve defans oyuncusu Renato Civelli’ye imza attırdı. Yeşil-beyazlı yönetim Frey ile 3, Civelli ile 2 yıllık söz

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2013 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2013 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Frey ve Civelli Bursaspor'a İmza Attı
Bursaspor, kaleci Sebastian Frey ve defans oyuncusu Renato Civelli’ye imza attırdı. Yeşil-beyazlı yönetim Frey ile 3, Civelli ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. 


İtalyan ekibi Milan’ın Nijeryalı sol bek oyuncusu Taye Taiwo’yu kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken yeşil-beyazlılar, transferde adeta atağa kalktı. Yeşil-beyazlılar, yine bir Seria A ekibi Genoa’nın 33 yaşındaki Fransız kalecisi Sebastian Frey ile geçtiğimiz sezon Fransa’nın Nice kulübünde forma giyen 29 yaşındaki Renato Civelli’ye imza attırdı.

FREY 3, CİVELLİ 2 YILLIK İMZA ATTI
Bursaspor yönetimi, Civelli transferi ile ilgili resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, “Fransa’nın Nice takımında forma giyen 29 yaşındaki Arjantinli stoper Renato Civelli ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Fransa’nın Nice takımının Arjantinli stoperi Renato Civelli ile Kulübümüz adına 2. Başkanımız Rıdvan Şen 2 yılık sözleşmeye imza atmıştır” denildi.
Sebastian Frey transfer ile ilgili yapılan açıklamada ise, “İtalya’nın Genoa takımında forma giyen başarılı file bekçisi Sebastien Frey ile 3 yıllık anlaşma sağlanmıştır. İtalya’nın Genoa takımında forma giyen başarılı file bekçisi Sebastien Frey ile Kulübümüz adına İcra Kurulu Üyemiz Serkan Sabuncuoğlu 3 yıllık sözleşmeye imza atmıştır” denildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.