SON DAKİKA
Hava Durumu

Galatasaray fırtınası Mersin'de son buldu

Spor Toto Süper Lig’in 11’inci haftasında Galatasaray, Mersin İdman Yurdu deplasmanına çıktı. Mustafa İlker Coşkun düdük çaldığı müc

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2012 23:09
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2012 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Spor Toto Süper Lig’in 11’inci haftasında Galatasaray, Mersin İdman Yurdu deplasmanına çıktı. Mustafa İlker Coşkun düdük çaldığı mücadelede ilk yarı 0 - 0'lık eşitlikle sonlandı. Maçın ikinci yarısında Galatasaray, 48. dakikada Umut Bulut'un attığı golle 1 - 0 öne geçti. 63. dakikada Nobre eşitliği sağladı. Maçta başka gol olmadı ve iki ekip de 1 puanla sahadan ayrıldı.

Stad: Tevfik Sırrı Gür

Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Mustafa Sönmez, Bahtiyar Birinci

Mersin İdmanyurdu: Şehiç 7, Stepanov 6, Ivan De Souza 7, Nduka 7 (Dk. 90 Bueno),Ergin Keleş 6 (Dk.85 Eren ), Culio 7, Nobre 8, Ben Yahıa 7 (D. 90 Nurullah), Mustafa Keçeli 6, Hakan Bayraktar 6, Serkan Yanık 6

Galatasaray: Muslera 7, Crıs 6, Hamit 6(Dk. 89 Sabri), Selçuk 6, Albert Rıera 6, Dany 6 , Burak 6, Umut 7, Eboue 6, Yekta 6 (Dk.67 Amrabat 5), Emre 5 (Dk. 76 Aydın Yılmaz 5)

Goller: Dk. 63 Nobre (Mersin İdmanyurdu) Dk.48 Umut Bulut (Galatasaray)

Sarı Kartlar: Dk. 50 Serkan Yanık Dk. 75 Culio (Mersin İdmanyurdu) Dk 55 Riera (Galatasaray)

KARŞILAŞMANIN ÖNEMLİ DAKİKALARI

15. dakikada Riera'nın ortasında Selçuk'un kafayla aşırttığı topla buluşan Umut, çapraz açısı daralmasına rağmen vuruşunu yaptı; kaleci Sehic'i geçen top yan direğe çarparak ceza alanına geri döndü; ardından Mersin İdman Yurdu savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

38. dakikada ceza alanı içine yapılan ortada boşta kalan topu Eboue kaptı, bu futbolcunun yaptığı vuruşta meşin yuvarlak, üst direkten geri döndü.

45. dakikada Emre'nin ceza alanına yerden pasında topla buluşan Burak'ın sert şutunda top, yandan auta çıktı.

47. dakikada Galatasaray deplasmanda öne geçti. Bu dakikada ceza alanı içine yapılan ortada savunmanın uzaklaştıramadığı top Emre'nin önünde kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda Sehiç'ten dönen topu Umut Bulut tamamladı. 0-1.

63. dakikada ev sahibi ekip beraberliği yakaladı. Ben Yahia'nın kullandığı köşe atışında topa iyi yükselen Nobre, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-1.

82. dakikada Muslera'nın uzaklaştıramadığı top ceza alanı dışında Ben Yahia'nın önünde kaldı. Bu futbolcunun vuruşunda kaleci Muslera gole izin vermedi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 1-1 sona erdi.

Galatasaray formda

Sarı – kırmızılılar, ligde son iki maçta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kayserispor’u farklı geçerek Cluj maçına çıkmıştı. Hafta içinde aldığı 3 – 1’lik galibiyetle Devler Ligi’nde tekrar iddialı konuma gelen Galatasaray, Mersin İdman Yurdu karşısında da 3 puan alarak Antalya’ya kaptırdığı liderlik koltuğunu geri almak istiyor.

Elmander kadroda yok

Yoğun maç trafiği sebebiyle sakatlığı tam olarak düzelmeyen Elmander’i riske etmek istemeyen Fatih Terim, İsveçli golcüyü kadroya dahil etmedi. Cluj karşısında hat – trick yaparak takımını sırtlayan Burak ve Umut Bulut, bu maçta sarı – kırmızılıların  forvet hattında gol arayacak. Öte yandan Galatasaray’da Hakan Balta, Hamit ve Selçuk İnan, ceza sınırında bulunuyor.

Mersin sürpriz arıyor

Mersin İdman Yurdu, son haftalarda formda bir görüntü çizen Galatasaray karşısında alınacak bir galibiyet ile sürpriz yapmak istiyor. Akdeniz ekibinde Ben Yahia ceza sınırında bulunuyor. Yattara, Ömer Aysan ve Mustafa Sarp’ın sakatlıkları sürerken, Boum cezası sebebiyle forma giyemeyecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.