SON DAKİKA
Hava Durumu

Galatasaray'ın 15 Milyon Euroyu Gözden Çıkardığı İsim

 Fransız basınına göre Galatasaray’ın 15 milyon Euro’yu gözden çıkardığı 19 yaşındaki sol bek Lucas Digne, kendisinin bu yönde bir bi

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2013 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2013 17:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Galatasaray'ın 15 Milyon Euroyu Gözden Çıkardığı İsim
 Fransız basınına göre Galatasaray’ın 15 milyon Euro’yu gözden çıkardığı 19 yaşındaki sol bek Lucas Digne, kendisinin bu yönde bir bilgisi olmadığını ve yarın oynayacakları Gana maçına odaklandığını söyledi.


Ünlü Fransız gazetesi L’Equipe, sarı-kırmızılı kulübün Lille forması giyen 21 yaşındaki Fransız oyuncu Lucas Digne için masaya oturduğunu ve 15 milyon Euro’yu gözden çıkardığını iddia etti. Fransa U20 takımında da forma giyen genç sol bek oyuncusu, yarın Gana ile oynayacakları yarı final karşılaşması öncesi düzenlenen basın toplantısında iddiaları yanıtladı.
Genç oyuncu, kendisine bu yönde herhangi bir bilginin ulaşmadığını belirterek, "Benim bu konuda herhangi bir bilgim yok. O yüzden bu soruyu cevaplayamayacağım. Şuan sadece yarın oynayacağımız Gana maçını düşünüyorum" diye konuştu.

LİLLE’NİN EN DEĞERLİ OYUNCUSU
Öte yandan Fransa’da 'harika çocuk' olarak adlandırılan Lucas Digne, transfermarkt.de internet sitesinde ki verilere göre takımının da en değerli ismi. Genç oyuncunun piyasa değeri 10 milyon Euro olarak açıklanırken, Digne’nin en yakın takipçisi ise 9 milyon Euro’luk değeri ile Marvin Martin olarak gösterildi. 2011 yılında Lille'in A takımına yükselen ve kısa sürede ilk 11’in değişilmez oyuncuları arasına giren Digne, geçtiğimiz sezon 40 maçta görev alarak, 3 asist kaydetti. Fransız basının da yer alan habere göre ayrıca, sarı-kırmızılı kulübün 2017 yılına kadar sözleşmesi devam eden oyuncu için yıllık 3 milyon Euro da maaş önerdiği belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.