SON DAKİKA
Hava Durumu

Galatasaray'ın teknik direktörü belli oldu

Galatasaray Divan Kurulu üyesi Murat Özarı, geçtiğimiz günlerde Tudor'un gönderilmesiyle boşalan teknik direktörlük görevine %99 ihtimalle Bi

Haber Giriş Tarihi: 21.12.2017 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.12.2017 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Galatasaray'ın teknik direktörü belli oldu
Galatasaray Divan Kurulu üyesi Murat Özarı, geçtiğimiz günlerde Tudor'un gönderilmesiyle boşalan teknik direktörlük görevine %99 ihtimalle Bilic'in geleceğini açıkladı.


Beşiktaş’ın başında geçirdiği başarılı dönemin ardından İngiltere’nin yolunu tutan ve Premier Lig’de West Ham’ı çalıştıran Hırvat hocanın adı artık Galatasaray’ın gündeminde. Yönetimin, vatandaşı Tudor’un yerine getirmeyi planladığı Bilic’le 3 kez görüşme yapıldı. 49 yaşındaki çalıştırıcı cevap vermek için süre isterken, Sarı- Kırmızılılar da beklemeye geçti. Hoca arayışları, Bilic’in vereceği olumlu ya da olumsuz cevaba göre şekillenecek. Bilic, West Ham’dan ayrıldıktan sonra yaptığı açıklamada, kendisini hazır hissettiğini ve en kısa sürede teknik direktörlük görevine döneceğini söylemişti.

Bu gelişmelerin ardından Galatasaray Divan Kurulu üyesi Murat Özarı, katıldığı bir spor programında Tudor'un yerine %99 ihtimalle Slaven Bilic'in geleceğini açıkladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.