SON DAKİKA
Hava Durumu

'Geçen sezon bize ders oldu'

Bursaspor’un başarılı futbolcusu Şener Özbayraklı, geçen sezonun kendilerine ders olduğunu ifade ederek, gelecek yıl yapılan hataların tekr

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2014 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2014 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Geçen sezon bize ders oldu'
Bursaspor’un başarılı futbolcusu Şener Özbayraklı, geçen sezonun kendilerine ders olduğunu ifade ederek, gelecek yıl yapılan hataların tekrarlanmayacağını söyledi.

Yeşil-beyazlı takımın yetenekli futbolcusu Şener Özbayraklı, kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Geçen sezonu değerlendiren Özbayraklı, “Taraftarlarımız, yönetim, futbolcular iyi sezon geçiremedik. Çok hatamız oldu. Sezon başında Avrupa kupalarından elendik, lige belki iyi başlangıç yapamadık. Bunun farkında ve bilincindeyiz. Türkiye Kupası’ndaki hedefimizi de gerçekleştiremedik. Bu sene bize ders oldu. Seneye bu hataları yapmayacağız. İnşallah istediğimiz şekilde lige başlayıp, istediğimiz sonuçları alırız” dedi.

“HAKEM HATALARI BİZİ ÇOK ETKİLEDİ”
Hakem hataları ile ilgili de konuşan Özbayraklı, “Bizden başka takımların da canı yandı. Ama bizim maçlarda çok hatalar oldu. Bu bizi çok etkiledi. Hedeflerimize ulaşamadık. İnşallah bir daha bu şekilde olmaz. Biz emek veriyoruz ve bunun karşılığını almak istiyoruz” açıklamasında bulundu.

“ÇOK BÜYÜK TARAFTARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR”
Taraftarlar hakkın da açıklamalar yapan yetenekli futbolcu, şunları söyledi:
“Buraya gelen takımlar etkileniyor. Çok büyük taraftarımız var. Bu sene iyi sonuçlar alamadık, taraftarımız da bazı tepkiler gösterdi. Onlardan yoksun maçlara çıkınca etkilendik. Çok büyük taraftarımıza seneye ihtiyacımız var. Bayan taraftarlar oluyor ama onlar olduğunda baskıyı hissettiriyoruz. İnşallah bizi yalnız bırakmazlar.”

“BÜTÜN KÖTÜ OLAYLAR BU SENE BAŞIMIZA GELDİ”
Sezon başında Avrupa kupalarından elenmenin kendilerini etkilediğini vurgulayan Özbayraklı, “Hikmet hoca görevi bıraktı. Yeni hocaya alışma sürecimiz oluyor ve bir nebze etkiliyor. Daum geldikten sonra bir süre beraber olduk. Belki başarı gelmedi. Her hoca değişimi bizi etkiliyor. Bunun da zararını gördük. Bütün kötü olaylar bu sene başımıza geldi. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamayız” şeklinde konuştu.

“ORJİNAL MEVKİM SAĞ BEK”
Orijinal yerinin sağ bek olduğunu ifade eden Özbayraklı, “Başka bir mevkide daha önce oynamadım. Hocamız bize görev verdiğinde en iyisini yapmamız gerekiyor. Orijinal sağ bek olmama rağmen hocamız beni orada görevlendiriyorsa elimden geleni yapıyorum. Bursaspor forması altında nerede görev verirlerse oynayıp, elimden geleni yaparım” dedi.

“SEZONA İYİ GİRİŞ YAPMALIYIZ”
Özbayraklı, gelecek sezonla ilgili görüşlerini de dile getirerek, “Bu sene bize ders oldu. Bunu yaşamamak adına kendimizi iyi hazırlanmamız gerekiyor. Sezona iyi giriş yapmalıyız. Bizim bir hedefimiz var. Seneye Türkiye Kupası ve lige çok iyi hazırlanıp, başarı getireceğiz” diye konuştu.

"TARAFTARIMIZDAN YOKSUN KALMAK BİZİ ETKİLİYOR"
Son olarak taraftarlara da mesaj yollayan başarılı futbolcu, “Bu sene onlardan çok yoksun kaldık. Bu bizi etkiliyor. İnşallah seneye olumsuz havalar olmaz. Onlar bize sabretsinler. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Bizi yalnız bırakmasınlar” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.