SON DAKİKA
Hava Durumu

Golcü Fabrikası Bursaspor

Ligin en golcü takımı olan Bursaspor, alt yaş liglerinde de aynı başarıyı sürdürüyor. 12. hafta karşılaşmalarında Kasımpaşa

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2014 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2014 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Golcü Fabrikası Bursaspor
Ligin en golcü takımı olan Bursaspor, alt yaş liglerinde de aynı başarıyı sürdürüyor.

12. hafta karşılaşmalarında Kasımpaşa'yı 5-1'lik skorla mağlup eden Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in en golcü takımı konumuna gelirken, genç yaş gruplarında da aynı istatistik dikkat çekiyor. Ağabeylerini örnek alan genç timsahlar, boy gösterdikleri U-21, U-19 Elit ve U-15 Elit liglerinde de şu anki durum itibariyle aynı unvana sahip. Geride kalan sezonlarda çeşitli kupa ve organizasyonlarda adından söz ettiren yeşil beyazlı gençlerde atılan gol sayısının yanı sıra skora katkıda bulunan oyuncuların sayısı da gelecek adına umut vaat ediyor.

KATEGORİLERİNİN EN İYİLERİ

Geride kalan 12 hafta boyunca başarılı bir grafik sergileyen Bursaspor U-21 takımı oynadığı 12 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet alarak averaj farkıyla Galatasaray'ın önünde zirvede bulunuyor. Liderlik koltuğunu adeta tekeline alan yeşil beyazlı gençler, rakip fileleri 32 kez havalandırırken, kalesinde 13 gol gördü. Oynadıkları 12 maçta 12 farklı oyuncunun skora katkı sağladığı Bursaspor U-21 ekibinin oyuncusu Enes Ata kaydettiği 9 golle hem takımın, hem de ligin en skorer futbolcusu olma başarısını elinde bulunduruyor.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA NAMAĞLUP

U-19 Elit Ligi'nde de başarılı bir sezon geçiren yeşil timsahlar en yakın rakibi Trabzonspor'un 5 puan önünde 34 puanla gözünü şampiyonluğa dikmiş durumda. Bu sezon oynadıkları 12 karşılaşmada henüz yenilgi yüzü görmeyen Bursaspor'un genç yetenekleri 11 galibiyet 1 beraberlikle yoluna emin adımlarla devam ediyor. Attıkları 35 gole karşılık kalesinde sadece 2 gol gören Bursaspor U-19 takımında en skorer oyuncu attığı 7 golle Mert Örnek olurken U-21 takımında olduğu gibi 12 farklı oyuncu gol sevinci yaşamayı başardı.

Ağabeylerinin izinde yürüyen Bursaspor U-15 takımı ise 11 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederek Galatasaray ve Kasımpaşa'nın ardından 3. sırada yer alıyor. Minik timsahlar kaydettiği 42 golle yine en golcü takım unvanını alıp averaj bakımınından da en iyi takım olmayı başardı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.