SON DAKİKA
Hava Durumu

Gürsu'dan Bursa'ya bir ilk daha

Gürsu Belediyesi tarafından düzenlenen Bedensel Engelliler Spor Federasyonu resmi branşlarından olan Paralimpik Boccia tanıtım ve eğitim semineri ve uyg

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2014 13:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2014 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gürsu'dan Bursa'ya bir ilk daha
Gürsu Belediyesi tarafından düzenlenen Bedensel Engelliler Spor Federasyonu resmi branşlarından olan Paralimpik Boccia tanıtım ve eğitim semineri ve uygulamaları sunum ile farkındalık sağlandı.

Gürsu Belediyespor Kulübü Antrenörü ve Paralimpik Boccia Milli Takım Yrd.Antrenörü Yasemin KOÇAK nezaretinde yapılan etkinliğe, Tbesf( Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu )  Boccia Milli Takım Antrenörü Nihat YILMAZ da katılım sağlayarak destek verdi. Gürsu Belediyespor Kulübü Boccia antrenörü ve Boccia milli takım Yrd. Antrenörü Yasemin Koçak’ın sunumu ve barkovizyon gösterimi ile anlatılan Engelsiz Spor Boccia sunumu,engellilerin de neleri başarabildiğini gösterdi. Spastik,Kas Hastası ve Özel Sporcuların aileleri ile katıldığı faaliyette, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın yanı sıra Gürsu Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Birol Kaya, Gürsu Belediyespor Kulübü  Başkanı Fuat Ermiş ve davetlilerin yoğun katılımı ile çekişmeli ve neşeli saatler yaşandı.

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’a Boccia sporuna verdikleri destekten ve gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan Tbesf Boccia Milli Takım Antrenörü Nihat Yılmaz, “Gürsu ilçemiz, Türkiye genelinde bu dalda gösterdikleri başarı ile göz dolduruyor. Belediyemizin desteği, belediye başkanımızın ilgisi gerek sporcularımız gerekse bizleri çok mutlu ediyor. Gürsu’ya bu katkısından dolayı bir müjde ile geldim. 2015 yılında Gürsu Belediyespor Kulübü Engelliler  Antrenörü ve Milli Takım Boccia Yardımcı Antrenörü Yasemin Koçak hocamızı ve Gürsu’dan Milli takım aday sporcularını birlikte kampa alacağız.” dedi.

Etkinlikte konuşan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, “Engelli kardeşlerimiz başımızın tacıdır. Gürsu’muz ilklerin yaşandığı bir ilçe. 2015 yılında milli takımda antrenör ve sporcularımızın olması bizim için ayrı bir gurur. Engelli kardeşlerimize ve Engelsiz spor Boccia’ya daha çok katkı sağlayacağız.” dedi. Yıldız, Milli Takım Boccia Antrenörü Nihat Yılmaz’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız’ın etkinlikte engelliler ile birlikte Paralimpik Boccia oynaması, engelli sporcuların coşkusunu ve motivasyonunu  artırdı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.