SON DAKİKA
Hava Durumu

'Hak ettiğimiz skoru aldık'

 Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş’ı 3-0 mağlup etti. 

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2013 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2013 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş’ı 3-0 mağlup etti. 


Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Futbolcu arkadaşlarımızı ve taraftarımızı tebrik ediyoruz. Hak ettiğimiz skoru aldık. Bu skoru geçen haftada alabilirdik. Maçın ikinci dakikasında ikinci kornerimizi atıyorduk. Birlikte kazanmanın en büyük göstergesi bu. Hafta içi basın toplantısı yapıp değişik konularda mesaj vereceğim. Bursaspor bugün sahada mücadele eden sadece A takımı ile değil Avrupa’da başarılı sonuçlar alacak yıldızları çıkaracak bir kulüp. Geniş bir ekip ile geleceğin planlamasını yapıyoruz. Kasımpaşa maçını kaybettikten sonra ‘Bu takım Avrupa’ya gidecek’ dedim. Bugün sahaya çıkmadan oyuncularımıza ‘Kasımpaşa maçında nasıl oynadıysanız bu maçta da öyle oynayın’ dedim. Geleceğe yönelik önemli çalışmalarımız var. Şehrin önde gelenlerinin bu projeye destek vermesi bekleniyor” diye konuştu.

“FATİH HOCA ÖZELEŞTİRİ YAPIYORDUR”
Bir basın mensubunun Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in hakemler ile tartışarak oyundan atılmasını hatırlatarak ‘Saha için hakem ve teknik adam diyalogu nasıl olmalı?! şeklindeki soruya ise Karaman, “İyi niyet önemli. Bütün hakemler ile uyum içerisinde devam etmeye çalışıyorum. Fatih hoca Türkiye’nin önemli teknik adamı. Mutlaka o da öz eleştiri yapıyordur” dedi.
ABD’li oyuncu Maurice Edu da, “Bizim için çok önemli maçtı. Hafta için antrenmanlarda maça çok iyi odaklandık. Maçta çok iyi defans anlayışımız vardı. Kazandık ve bu da çok güzel bir şey” şeklinde konuştu.

“TARAFTAR İNANILMAZDI”
Yeşil-beyazlı taraftarlara övgü dolu sözler sarf eden Anton Ferdinand ise, “Bizim için sadece bu maç önemli değildi. Buraya geldiğimde ilk çıktığım maçta müthiş bir taraftar vardı. Ancak bugün söylenecek bir şey bulamıyorum. Taraftarımız inanılmazdı. Maçada çok iyi çalıştık ve 3 puan aldık” dedi.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba ise, “Sezonun en kötü maçını oynadık. Temposuz ve isteksiz bir takım görüntüsü vardı. Bursaspor’da tam tersine çok istekliydi. Çok iyi mücadele ettiler. Böyle olunca da bu skor kaçınılmaz oldu. Biz bu oyuncu arkadaşlarımız ve takımızla çok iyi başarılar kazandık. Yarından itibaren yanlışlarımızı düzeltme adına çalışmalara başlayacağız. Mevcut kadromuzu en iyi değerlendirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
Bir gazetecinin ‘Devre arasında nasıl bir hava yaşandı?’ şeklindeki sorusuna ise Aybaba, “Bunlar yaşanan şeyler. Bu soru bile değil” şeklinde tepki gösterdi. Tecrübeli teknik adam basın mensuplarının soru taleplerini ise geri çevirdi

“BURSASPOR HAKLI BİR GALİBİYET ALDI”
Beşiktaşlı oyuncu Holosko da, “Kötü bir akşamdı. Bursaspor haklı bir galibiyet aldı. Daha iyi oynayan taraf Bursaspor’du. Takım olarak ve taraftarlarımız için üzgünüz. Onlar stadyumda maçı izlemeseler bile evlerinde skoru görünce üzülmüşlerdir. Onlardan özür diliyoruz” dedi.
Oğuzhan Özyakup ise, “Bursa’yı tebrik etmek istiyorum. Çok iyi hazırlanmışlar. Maalesef 2 çabuk pozisyon ile gol buldular. 3. gol gelince de işimiz zorlaştı” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.