SON DAKİKA
Hava Durumu

Halterden Türkiye Şampiyonluğu

YILDIRIM BELEDİYESPORLU MİLLİ HALTERCİ RAMAZAN KARA, OKULLAR ARASI GENÇLER HALTER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA RAKİPLERİNİ GERİDE BIRAKARAK ŞAMPİYONLUK MADALYASININ SAHİBİ OLDU. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2016 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2016 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Halterden Türkiye Şampiyonluğu
Yıldırım Belediyesporlu milli halterci Ramazan Kara, Okullar Arası Gençler Halter Türkiye Şampiyonası’nda rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk madalyasının sahibi oldu.
 

 

Yıldırım Belediyesi, ulusal başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kariyerinde silkme dalında Avrupa birinciliği bulunan Yıldırım Belediyesporlu halterci Ramazan Kara, Bursa’da düzenlenen Okullar Arası Gençler Halter Türkiye Şampiyonası’nda birincilik kürsüsünün sahibi oldu. Başarılı halterci organizasyonda koparmada 100 kilogram kaldırarak Türkiye 2’incisi, silkme de ise 134 kilogram kaldırarak Türkiye şampiyonu olma başarısını gösterdi. Milli Halterci Ramazan Kara’yı elde ettiği başarıdan dolayı kutlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ı kalkındırma yolunun spor sayesinde çocuklar ve gençlere yapılan yatırımlardan geçtiğini söyledi. İlçe nüfusunun 250 binini gençlerin oluşturduğunu aktaran Edebali, “Bu potansiyeli ortaya çıkarmanın en önemli araçlarından biri de spor. Spor sayesinde tam donanımlı yetişecek çocuklarımız, ilçemizi geleceğe taşımaya devam edeceklerine inanıyorum. Bu anlamda çocuklarımıza ve gençlerimize destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.