SON DAKİKA
Hava Durumu

Hamzaoğlu'nun Sivasspor kozu Batalla

SPOR TOTO SÜPER LİG’İN GERİDE KALAN 26 HAFTASINDA TOPLADIĞI 35 PUANLA 9. SIRADA YER ALAN BURSASPOR, LİGİN 27. HAFTA MÜCADELESİNDE HAFTA SONU DEPLASMANDA MEDİCANA SİVASSPOR İLE KARŞILAŞACAK. (MESUT ALAN/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 12:48
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Hamzaoğlu'nun Sivasspor kozu Batalla
Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun en büyük kozu Batalla olacak. Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 26 haftasında topladığı 35 puanla 9. sırada yer alan Bursaspor, ligin 27. hafta mücadelesinde hafta sonu deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak.

 

 

üper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak olan Bursaspor’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun en büyük kozu Batalla olacak.
Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 26 haftasında topladığı 35 puanla 9. sırada yer alan Bursaspor, ligin 27. hafta mücadelesinde hafta sonu deplasmanda Medicana Sivasspor ile karşılaşacak. Ligde en son sahasında Kasımpaşa’yı 4-1’lik skorla mağlup eden Timsah, yeni bir galibiyet serisi başlatmanın hesaplarını yapıyor.

BATALLA, SİVASSPOR’A KARŞI 14 KEZ SAHNE ALDI
Yeşil-beyazlılarda Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Sivasspor’a karşı en büyük kozu Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla olacak. Devre arasında yeniden takıma katılan 32 yaşındaki deneyimli oyuncu, görev aldığı maçlarda kilit rol oynarken, çıktığı 7 karşılaşmada 1 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Kırmızı-beyazlı ekibe karşı kariyerinde lig ve kupada toplamda 14 kez sahne alan Pablo Batalla, bu maçların 12’sinde sahaya ilk 11’de çıkarken, toplamda 4 golün altına imzasını attı. Batalla’nın gol sevinci yaşadığı karşılaşmalarda Bursaspor, 3 galibiyet, 1 mağlubiyet elde etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.