SON DAKİKA
Hava Durumu

'Hedefimiz ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek'

 "Hedefimiz Çekya'da 12-14 Ekim'de yapılacak Combat Ju Jitsu Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek" diyen Ju Jitsu Federasyon

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2018 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2018 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Hedefimiz ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek'
 "Hedefimiz Çekya'da 12-14 Ekim'de yapılacak Combat Ju Jitsu Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek" diyen Ju Jitsu Federasyonunun antrenör ve hakem seminerleri ile dan denklik sınavları, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yapıldı.
Ju Jitsu Federasyonundan yapılan açıklamaya göre organizasyonda antrenör ve hakem seminerleri ile "Combat Ju Jitsu" yapısı, "Combat Fight" ve "Close Combat Fight" müsabaka kuralları, hakemlik bilgileri, self defans müsabaka yapısı ve hakemlik bilgisi konuları ele alındı. Ayvalık'taki çalışmayla ayrıca ulusal ve uluslararası derece denklik değerlendirmeleri yapıldı.  Ju Jitsu Federasyonu Başkanı Şevki Erdoğan, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Ayvalık'ta verimli bir çalışma gerçekleştirdiklerini, seminer ve dan denkliğine Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan'dan katılım sağlandığını belirtti. Seminer çalışmasıyla bilgilerin güncellendiğini ve değişikliklerin netleştirildiğini aktaran Erdoğan, şunları kaydetti:

"Türkiye Şampiyonası tarihi kısa bir zaman içinde açıklanacak. Combat Ju Jitsu Balkan Şampiyonası'nın ülkemizde düzenlenmesi kesinleşmiş, çalışmalar hızlandırılmıştır. Çok yakın bir tarihte ayrıntılar Ju Jitsu camiasıyla paylaşılacaktır. Hedefimiz Çekya'da 12-14 Ekim'de yapılacak Combat Ju Jitsu Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir. Biz faaliyetlerimize yönelmiş durumdayız, herkesi kucaklayan bir anlayış içindeyiz."

Programa, Combat Ju Jitsu Uluslararası Federasyonu (CJJIF) genel sekreteri ve Combat Ju Jitsu Avrupa Federasyonu (CJJEF) Başkanı Vladislav Spinskyi (6.dan) ve Ju Jitsu Federasyonunun Uluslararası ilişkiler As Başkanı ve Yunanistan CJJIF Temsilcisi Erol Bekir YILDIRIM  (7.Dan) katıldı.  Seminerde Combat Jujutsu yapısı  Combat Fight ve Close Combat Fight  Müsabaka kuralları hakemlik bilgileri, Self defans müsabaka yapısı ve hakemlik bilgisi konuları işlendi ve ulusal ve uluslararası derece denklik değerlendirilmeleri yapıldı. CJJIF genel sekreteri Vladislav Spinskyi Türkiye'de CJJIF yapısı içerisinde Combat Ju Jitsu yapmak isteyen sporcular ve kuruluşların Ulusal Ju Jitsu federasyonuyla irtibat içinde çalışmaları yürütmeleri gerektiğini temsilciliğin Ulusal JuJitsu Federasyonunda olduğunu vurguladı.

AA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.