SON DAKİKA
Hava Durumu

İlkay Gündoğan'dan Bursaspor'a Şampiyonlar Ligi'nde Başarı Temennisi

 Alman ekibi Borussia Dortmund'da forma giyen gurbetçi futbolcu İlkay Gündoğan, Bursaspor’a gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarı dileğ

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2013 16:11
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2013 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İlkay Gündoğan'dan Bursaspor'a Şampiyonlar Ligi'nde Başarı Temennisi
 Alman ekibi Borussia Dortmund'da forma giyen gurbetçi futbolcu İlkay Gündoğan, Bursaspor’a gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarı dileğinde bulundu.


Son Şampiyonlar Ligi finalisti Borussia Dortmund’un gurbetçi oyuncusu İlkay Gündoğan ve milli futbolcu Nuri Şahin, Bursaspor ile oynadıkları hazırlık karşılaşmasının ardından Bursaspor TV'ye açıklamalarda bulundu. Fırsat buldukça Süper Lig’i takip ettiğini ifade eden Gündoğan, "Bursaspor takımı düşündüğümüz gibi güçlü bir rakip oldu. İmkanım olduğunca Türk ligini takip ediyorum. Bursaspor geçtiğimiz sezon ligi 4. bitirmişti ve bu Bursaspor için çok büyük bir başarı. Balıkesir'liyim ve Bursa’da benim memleketime yakın. O yüzden onlara biraz farklı bakıyorum. İnşallah Bursaspor önümüzdeki sezon hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Türk liginde başarılı olur” dedi.
Milli futbolu Nuri Şahin ise, “Bursaspor’un iyi bir takım olduğu ortada. İnşallah iyi bir sezon geçirirler. Tüm Bursaspor camiasına başarılar diliyorum” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.