SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy:

"Şu anda iyi gidiyoruz, iyi oynuyoruz. Takım birlik ve beraberlik içerisinde. Her şey olumlu"   Erkekler Voleybol 1. Lig'de mü

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2015 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2015 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy:
"Şu anda iyi gidiyoruz, iyi oynuyoruz. Takım birlik ve beraberlik içerisinde. Her şey olumlu"

 

Erkekler Voleybol 1. Lig'de mücadele eden İnegöl Belediyespor'un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi.

Antrenör Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son haftalarda önemli takımlar karşısında kazandıklarını, galibiyetlerle yola devam etmek istediklerini ifade etti.

Takımın birlik ve beraberlik içinde olduğunu kaydeden Aksoy, "Şu anda iyi gidiyoruz, iyi oynuyoruz. Her şey olumlu. Çıtamızı yükselttik, aynı şekilde devam etmek istiyoruz. Bu sene ligin zor olduğunu hep tekrar ediyorum. Nereden bakarsanız bakın, küme düşecek takım bile en az 3-4 galibiyetle küme düşebilir. Böylesine bir lig. Deplasmandaki Fenerbahçe galibiyeti, bu hafta evimizde oynayacağımız Maliye Milli Piyango maçını kazanırsak daha önemli hale gelir, anlamlı olur. O yüzden elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Kadrodaki her oyuncunun sahaya çıktığı zaman görevini başarıyla yerine getirdiğini vurgulayan antrenör Aksoy, "Herkes elinden gelen çabayı sarf ediyor. Bir oyuncu iyi bir hareket yapınca 18 kişi birden seviniyor. Oyuncularımız takım olmak için önemli bir yol kat ettiler ama daha takım olmadık. İnşallah bunun üzerine daha koyarak devam ederiz. Çıkabildiğimiz kadar yukarıya çıkmak istiyoruz" şeklinde ifadeler kullandı.

İnegöl temsilcisi, son 4 haftalık periyotta, geçen sezonun şampiyonu Arkas Spor'u 3-0, Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-1 ve Fenerbahçe'yi 3-0 yenerken, Şahinbey Belediyespor'a 3-0 mağlup oldu.

İnegöl Belediyespor, ligin 7. haftasında 28 Kasım Cumartesi günü Maliye Milli Piyango'yu konuk edecek.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.