SON DAKİKA
Hava Durumu

İnegölspor'da kongre heyecanı

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor’un 23 Mayıs’ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 30 Mayıs’ta yapılacak genel kurulu içi

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2014 09:55
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2014 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegölspor'da kongre heyecanı
Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor’un 23 Mayıs’ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 30 Mayıs’ta yapılacak genel kurulu için adaylığını açıklayan ilk isim, eski yöneticilerden Yücel Demir oldu.

Yönetim kurulu listesindeki isimlerle birlikte basın toplantısı düzenleyerek adaylığını açıklayan Yücel Demir, “Bilindiği gibi İnegölspor kongresinin yaklaştığı şu günlerde, İnegölspor’a daha iyi hizmet verebilmek için 2014-2015 sezonu için başkanlık adaylığımı açıklıyorum. Yıllardan bu yana İnegöl’deki spor kulüplerinde ve İnegölspor için gerektiği zaman hayatı pahasına mücadele yaptım. 1990-1991 yılında Doğanspor’da başkanlık, 1999 yılında İnegölspor’da yöneticilik, 2008-2011 yıllarında hem altyapı hem de genel kaptanlık görevinde bulundum. BAL Ligi takımlarından Gençlergücüspor kulübünde ikinci başkanlık yaptım. Görev aldığım bütün yönetimlerde uyum içerisinde çalıştım ve 2011 yılında, genel kaptanlık görevinde bulunurken, Yalova’ya İnegölspor’a oyuncu izlemeye giderken, talihsiz bir kaza geçirerek görevimi bıraktım. Hastalığım boyunca bana ilgi gösteren ve destek veren Şeref Başkanımız Alinur Aktaş’a çok müteşekkirim” dedi.
Yücel Demir sözlerine şöyle devam etti: “İnegölspor özünü kaybetti. Eski vizyonunu kaybetti. Altyapılara uzun zamandan buyana destek verilmiyor ve oyuncu yetişmiyor. İnegölspor’un 1984 ruhunu tekrar yaşatmak için adayım. Ben ve arkadaşlarım Bordo-Beyaz bayrağını tekrar dikmek ve eski ruhunu yaşatmak için adayız. Yeni Cengizleri, Mutluları, Ayhanları, İsmailleri yetiştirmek için adayız. Ben ve arkadaşlarım takım ruhuyla hareket edeceğiz. Ben ve arkadaşlarım, aday olurken ilk önce Bursalı hocalarla çalışma prensibi aldık. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarda İnegölspor’a uyum sağlayacak deneyimli teknik adam eski Bursasporlu ve milli futbolcu Beyhan Çalışkan’da karar kıldık ve kendisiyle yaptığımız görüşmede de seçildiğimiz takdirde göreve getireceğimizi taahhüt ettik”.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.