SON DAKİKA
Hava Durumu

İşte Lucescu'nun yeni prensi!

Mircea Lucescu, Bursaspor ile Fenerbahçe arasında Süper Lig'in 15.hafta maçını izledi. Milli Takımlar sorumlusu özellikle Bursaspor takımından

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 15:35
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İşte Lucescu'nun yeni prensi!
Mircea Lucescu, Bursaspor ile Fenerbahçe arasında Süper Lig'in 15.hafta maçını izledi. Milli Takımlar sorumlusu özellikle Bursaspor takımından Ertuğrul Ersoy ve Barış Yardımcı'yı takip etti. Deneyimli teknik adamın Ertuğrul'un performansını beğendiği haberleri geldi.

Bursaspor-Fenerbahçe maçını izleyenler arasında A Milli Teknik Direktörü Mircea Lucescu da vardı. Yardımcısı Tayfur Havutçu'yla birlikte Büyükşehir Stadı'nda gelen Rumen teknik adamın birçok ismi gözlem altına aldığı öğrenildi. Lucescu'nun Titi ve Ekong'la birlikte savunma 3'lüsünü oluşturan Ertuğrul Ersoy'un ortaya koyduğu performanstan bu kez memnun kaldığı belirtildi.

BARIŞ'I YETERLİ BULAMADI! 

Bilindiği gibi tecrübeli teknik adam, genç stoperi Göztepe maçında da canlı gözle takip etmiş fakat formunu yeterli görmemişti. Lucescu'nun Ertuğrul'u bundan sonraki süreçte A Milli Takıma davet etmesi bekleniyor. Son oynanan Romanya ve Arnavutluk maçları için A Milli Takıma çağrılan Barış Yardımcı ise sınıfı geçemedi. Lucescu'nun tecrübeli futbolcunun Fenerbahçe önünde ortaya koyduğu performansı yeterli bulmadığı belirtildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.