SON DAKİKA
Hava Durumu

İşte Timsah Arena'nın son hali!

Dünyanın heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen Timsah Arena’da sona yaklaşıldı. 8 bin ton ağırlığındaki çelik çatının üzerinin beyaz

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2015 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2015 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İşte Timsah Arena'nın son hali!
Dünyanın heyecan veren 10 stadyumu arasında gösterilen Timsah Arena’da sona yaklaşıldı. 8 bin ton ağırlığındaki çelik çatının üzerinin beyaz örtüsü tamamlanırken, şimdi de yeşil örtünün tamamlanmasında büyük mesafe kat edildi. Yerden 40 metre yüksekte çalışan 70 işçi, stadı yeni sezona yetiştirecek.
185 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Timsah Arena’nın yaz aylarında tamamlanması için hızla sürüyor. Havaların ısınmasıyla çatı kaplama çalışmalarının hızlandığı Timsah Arena’da sona gelindi. Bir yandan çatı, bir yandan çevre düzenlemesi sürüyor. Drenaj çalışmalarının devam ettiği Timsah Arena’da en kötü hava şartlarında bile sahada müsabakaların oynanabilmesi için açılan kanallarla su tahliyesinin yapılabildiği en iyi zemin oluşturuluyor. Kış aylarında kar ve yağmur sebebiyle çatıda biriken su toplanıp çimenleri sulamada kullanılacak. 45 bin kişilik stadyum bittiğinde Bursa, Türkiye ve dünyada büyük ilgi çekecek.

TRİBÜNLER ŞEKİLLENDİ, BURSA YAZISI ORTAYA ÇIKTI
Öte yandan Timsah Arena’da tribünlerde koltukların tamamlanmasıyla birlikte dev 'Bursa' yazısı ortaya çıktı. Çalışmalarla ilgili son durumun ortaya çıktığı görüntülerde, Timsah Arena’nın havadan ve stadyum içi görüntüleri büyülüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.