SON DAKİKA
Hava Durumu

'İstikrarın olmadığı yerde başarı olmaz'

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, yönetim ve Ertuğrul Sağlam istifa tezahüratlarıyla ilgili konuşarak, “İki de bir yönetim, Ertuğrul hoca

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2015 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2015 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'İstikrarın olmadığı yerde başarı olmaz'
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, yönetim ve Ertuğrul Sağlam istifa tezahüratlarıyla ilgili konuşarak, “İki de bir yönetim, Ertuğrul hoca istifa diye tezahüratlar oluyor. Biz istifa etsek veya hocayı değiştirsek daha mı iyi olacak” dedi.
 

Yeşil-beyazlı takımın başkanı Recep Bölükbaşı, deplasmanda 1-0 kazanılan Kasımpaşa maçını değerlendirdi. Bölükbaşı, “Yeni takımız. Hep sabretmemiz lazım diye söylüyoruz. Haftalar geçtikçe bu takım daha iyi olacak. Biraz sabır gösterip, birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Ben Bursaspor’un alt sıralarda olacağını düşünmüyorum” diye konuştu.

“İSTİKRARIN OLMADIĞI YERDE HİÇBİR ŞEY OLMAZ”
Taraftarların yaptığı istifa tezahüratları hakkında da konuşan Bölükbaşı, “Taraftarların futbolculara bağırmamaları lazım. İki de bir yönetim, Ertuğrul hoca istifa diye tezahüratlar oluyor. İstikrarın olmadığı yerde hiçbir şey olmaz. Biz istifa etsek veya hocayı değiştirsek daha mı iyi olacak. Sonuçta yeni gelecek hoca şehri, futbolcuları, tesisleri tanıyacak. Yine 3-4 hafta geçecek” ifadelerini kullandı.

“TARAFTARIMIZ GALİBİYETİN TADINI ÇIKARTSIN”
Taraftarlara seslenen Bölükbaşı, “Taraftarımız galibiyetin keyfini çıkartsın. Galibiyeti her ne kadar istifa diye bağırmışlarsa da bu yağmur ve soğukta gelen taraftarlara hediye ediyorum. 3 gün sonra yine maçımız var. Hep birlikte olalım. Çok daha güzel şeyler olacak” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.