SON DAKİKA
Hava Durumu

'İyi bir kura çektik'

Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü turunda Utaş Uşakspor AŞ ile eşleşen Bursaspor'un Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) temsilciliğinden sorumlu yönet

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2015 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2015 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'İyi bir kura çektik'
Ziraat Türkiye Kupası 3'üncü turunda Utaş Uşakspor AŞ ile eşleşen Bursaspor'un Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) temsilciliğinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Osman Malakçı, iyi bir kura çektiklerini belirtti.
 

TFF'nin Beykoz Riva'daki idari merkezinde yapılan 2015-2016 Ziraat Türkiye Kupası 3. tur kura çekiminde Bursaspor'u temsil eden Malakçı, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamada, her zaman olduğu gibi bu sezon da hedeflerinin final olduğunu vurguladı.Rakipler arasında "küçük takım, büyük takım" ayrımı yapmadıklarını ifade eden Malakçı, "Geçtiğimiz turda Süper Lig ekibi Medicana Sivasspor, Diyarbekirspor'a elendi. Herkes çıkıp futbolunu oynayacak. İnşallah gruplara kalırız. İyi bir kura çektiğimizi düşünüyorum. İnşallah yolumuza devam eder ve bu sene de kupada finale çıkarız" değerlendirmesinde bulundu. Tek maçlı eliminasyon sisteminin uygulanacağı 3. turdaki Bursaspor-Utaş Uşakspor AŞ maçı, Bursa'da yapılacak. Maçın hangi tarihte ve saatte oynanacağı TFF tarafından daha sonra açıklanacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.