SON DAKİKA
Hava Durumu

Karacabeyli güreşçiler turnuvaya damga vurdu

Karacabeyli güreşçiler, Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Güreş Turnuvası’nda elde ettikleri derecelerle turnuvaya damg

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2018 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2018 19:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Karacabeyli güreşçiler turnuvaya damga vurdu
Karacabeyli güreşçiler, Osmangazi Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Güreş Turnuvası’nda elde ettikleri derecelerle turnuvaya damga vurdu.

Burak TOK

Sportif dallarda elde ettiği başarılarla son yıllarda tüm sportif dallarda Bursa ve ülke genelinde adından sıkça söz ettiren Karacabeyli sporcuların, elde ettiği başarılı sonuçlara bir yenisi daha eklendi.   ‘Sportif Kent Karacabey’ hedefi doğrultusunda, Karacabey Belediyesi’nce başta altyapı hamleleri olmak üzere; birbiri ardına yürürlüğe konulan projeler meyvelerini vermeyi sürdürürken, son olarak da Belediyesporlu güreşçilerin elde ettiği başarılar ilçede büyük sevinç yarattı.  Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ve Bursa Osmangazi Belediyesi ile Gençlik ve Spor Bursa İl Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Uluslararası Osmangazi Yıldızlar Güreş Turnuvası’nda, 7 ülkeden toplam 300 güreşçi boy gösterdi.  Acemler Spor Salonu’nda önceki hafta gerçekleştirilen ve geleceğin dünya șampiyonlarının kıran kırana mücadele ettiği turnuvaya; Türkiye’nin yanı sıra Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Moldova, Özbekistan, Gürcistan temsilcileri katılırken, Karacabeyli 3 sporcu yakaladıkları üçüncülükle Karacabeylilerin övünç kaynağı olmayı başardı. İlçe halkının gururu olan Karacabey Belediyesporlu güreşçilerle birlikte, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü S. Ayhan Sağlam ve Güreş Antrenörü Ali Varol’u kutlayan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, spora ve özellikle altyapıya verdikleri desteğin tüm branşlar için kararlılıkla sürdürüleceğini söyledi.

SPOR, HAYATIN TÜM EVRELERİNE KATKI SUNUYOR

Başarılı güreşçileri makamında kabul ederek madalya ve hediyelerini takdim eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, başta ata sporu güreş olmak üzere diğer tüm spor dallarının, hayatın tüm evrelerine katkı sunan rolü ile kötü alışkanlıklardan koruyucu yönüne vurgu yaptı.

“LİSANSLI SPORCU SAYISINI 300’DEN 7000’E ÇIKARDIK”

‘Sportif Kent Karacabey’ hedefi doğrultusunda atılıma geçildiğine vurgu yapan ve Karacabeydeki lisanslı sporcu sayısını 300'den 7000'e çıkardıklarının altını çizen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; güçlü Türkiye’nin güçlü nesiller ile yakalanabileceğine değinerek, bu hedef için spor konusundaki paydaşları olan ilçe milli eğitim müdürlüğü ile ortak proje çalışmalarını, kararlılıkla sürdüreceklerini dile getirdi. Özkan; “Son yıllarda Karacabey’de, tüm kamuoyunun da haklı olarak takdirini toplayan, sportif branşlar açısından adeta bir çağ değişimi yaşanmaktadır. Ve tüm sportif branşlarda elde edilen başarılı sonuçlar da hepimizin göğsünü kabartmaktadır. Bu vesile ile bizlere bu sevinci yaşatan güreşçilerimize ve diğer tüm dallardaki sporcularımıza, ilçemiz adına teşekkür ve minnettarlığımızı sunuyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

SPORCULAR BAŞARILARIYLA GÖZ DOLDURDU

Öte yandan, Karacabey Belediyesporlu sporcuların isimleri ve elde ettikleri dereceler de şu şekilde oluştu:

Yıldızlar-34 Kg- Turnuva Üçüncüsü: Muhammed Kipiç,

Yıldızlar-60 Kg- Turnuva Üçüncüsü: Emir Sadı,

Yıldızlar-92 Kg- Turnuva Üçüncüsü: Özgür Göbel
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.