SON DAKİKA
Hava Durumu

Kongre bitti, kavga bitmedi!

Bursaspor kongresi sonrasında Mesut Mestan’ın kaybedişini, Cavit Çağlar’ın da kaybetmesi olarak yorumlayan Bursalı köşe yazarları Yüksel

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2014 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2014 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kongre bitti, kavga bitmedi!
Bursaspor kongresi sonrasında Mesut Mestan’ın kaybedişini, Cavit Çağlar’ın da kaybetmesi olarak yorumlayan Bursalı köşe yazarları Yüksel Baysal, Mustafa Tunçakın ve Mustafa Özkeskin’in yazıları oğul Çağlar’ın sabrını taşırdı. Köşe yazılarına twitter hesabından yanıt veren Mustafa Çağlar, “Biz Bursaspor’a emek, para, hayat verdik. Siz kimsiniz be kardeşim” dedi.

 

Bursaspor olağanüstü kongresi Recep Bölükbaşı’nın başkan seçilmesiyle sonuçlandı ancak tartışmalar devam ediyor. Yeni Dönem köşe yazarı Yüksel Baysal, Bursa Hakimiyet köşe yazarı Mustafa Tunçakın ve Hürriyet Bursa köşe yazarı Mustafa Özkeskin, kongre sonrası kaleme aldıkları yazılarında adaylardan Mesut Mestan’ın kaybedişini Cavit Çağlar’ın da kaybı olarak yorumladı. Yazarların bu ifadelerine twitter hesabından yanıt veren oğul Mustafa Çağlar, ““Biz Bursaspor’a emek, para, hayat verdik. Siz kimsiniz be kardeşim” dedi.

ÇAĞLAR’IN SABRINI TAŞIRAN YAZILAR

Yüksel Baysal kongre sonrası kaleme aldığı, “Bursaspor’da sadece baronlar mı kaybetti?” başlıklı yazısında Mesut Mestan’ın Cavit Çağlar’ın açık desteği ile kongreye girdiğini ve hatta listedeki isimleri bizzat kendisinin belirlediğini yazmıştı. Baysal yazısında, “Recep Bölükbaşı ise “egemenlere, baronlara karşı” tavır alanların adayıydı. Biraz da tepki oyları Bölükbaşı’nı başkanlığa taşıdı! Egemenlere, baronlara, kukla kullanmak isteyen patronlara karşı tepki oylarıyla başkan oldu Recep Bölükbaşı!” ifadelerini kullandı.

Bursa Hakimiyet yazarı Mustafa Tunçakın ise, “Artık sen ne dersen o olmaz” başlıklı yazısında şu ifadelere yer vermişti: Seçimi Recep Bölükbaşı kazandı ama esas kazanan Bursaspor oldu. Ben illaki,”Bölükbaşı en iyisini yapar” anlamında söylemiyorum. Sadece olayın sosyal boyutuna bakıyorum. “Bursaspor’u ben idare ederim, ben ne dersem o olur”u dikkate ettirmeye çalışan şahsa kongre iyi bir cevap verdi: “Yeter artık,çek elini ayağını bu kulüpten” Mesut Mestan’ın böylesine ağır bir yenilgi almasının nedeni budur. “Nasıl olsa arkamda o var” diye havalanan Mestan’ın oylar sayılırken daha ilk dakikada yere çakılma nedeni budur. Görev süresinde bile yarım yamalak kalabilen Körüstan’ın “Sen doğru adayı desteklemediysen biz ne yapalım?” sözünün ters tepme nedeni de budur. Kongre gerçekten şamar gibi vurmuştur.

MUSTAFA ÇAĞLAR'IN TWİTTER HESABINDAN YANITLARI

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.