SON DAKİKA
Hava Durumu

Kupada sürprize izin yok

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. turu rövanş maçında Adanaspor’u 41’nci dakikada Yusuf Erdoğan ve ilk yarın

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 19:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Kupada sürprize izin yok
Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. turu rövanş maçında Adanaspor’u 41’nci dakikada Yusuf Erdoğan ve ilk yarının son anlarında Yakup Demir’in kendi kalesine attığı golle 2-0 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdı.

Burak TOK

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında sahasında Adanaspor ‘u 2-0’la geçen Timsah, bir üst tura yükseldi. Kupanın 5. Tur ilk maçında Adana’dan 2-0‘lık galibiyetle dönmenin rahatlığıyla maça çıkan Bursaspor, rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koydu. Yedek ağırlı bir kadroyla mücadele eden Yeşil-Beyazlılar, 41’nci dakikada Yusuf Erdoğan’ın penaltı golüyle 1-0 öne geçmeyi bildi. Golden sonra da ataklarına devam eden Bursaspor, 2’nci golü de 45+2’de Yusuf Erdoğan’ın sol kanattan sürdüğü topu sert bir şekilde içeri çevirmesi sonucunda Adanasporlu Yakup Demir’in ters bir vuruşla kendi kalesine atması sonucu buldu. İlk yarıda başka gol olmazken, Yeşil-Beyazlı takım soyunma odasına 2-0’lık üstünlükle gitti. Skor avantajıyla 2’nci yarıya başlayan Bursaspor, Adanaspor’un ataklarını savuşturdu ve gol fırsatı vermedi.  Yeşil-Beyazlı takım da gol yollarında da etkili olmadı ve mücadele Bursaspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi.

YUSUF ERDOĞAN ADANASPOR’A PATLADI

Bursaspor’un sezon başı büyük umutlarla Trabzonspor’dan transfer ettiği Yusuf Erdoğan, Spor Toto Süper Lig’de 7 karşılamada 112 dakika sahada kalmasına rağmen skora bir katkı sağlayamamıştı. Performansında yaşadığı düşüşle Fransız çalıştırıcı Le Geun’in gözüne girmeyi başaramayan Erdoğan, Adanaspor karşısında gösterdiği performansla göz doldurdu. Penaltı atışıyla skora da katlı sağlayan Yusuf Erdoğan, 2’nci golde de sol kanattan sürdüğü meşin yuvarlığı sert bir şekilde içeri çevirmesiyle, Adanasporlu Yakup Demir’in topu kendi ağlarına göndermesine sebep oldu.

LE GUEN’DEN YEDEK AĞIRLIK KADRO

Tecrübeli teknik adam Paul Le Guen, 2-0’lık skor avantajından yararlanarak Adanaspor maçına yedek ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Hafta sonu oynanacak Trabzonspor maçını da göz önünde bulunduran Le Guen, Adanaspor maçıyla birlikte, forma şansı bulamayan oyuncuları izleme fırsatı yakaladı. Bursaspor, sahaya şu ilk 11’le çıktı: Muhammed Şengezer, İsmail Konuk, Rüştü Hanlı, Merter Yüce,  Ricardo Faty, Furkan Soyalp, Yusuf Erdoğan, Deniz Yılmaz, Sinan Bakış, Joshua John, Dzon Delarge .
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.