SON DAKİKA
Hava Durumu

Lider Koç İnegölspor'da

LİDER KOÇ İMZA TÖRENİ (SALİH BAKICI/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 16:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Lider Koç İnegölspor'da
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, Tuzlaspor’dan defans oyuncusu Lider Koç’u kadrosuna kattı. Geçtiğimiz sezonda bordo-beyazlıların ilgilendiği isim olan Lider ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

 

 

 
2016-2017 futbol sezonu öncesi transfer çalışmalarına devam eden İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı ve yönetimi, deneyimli bir ismi daha renklerine bağladı. Geçtiğimiz sezon da İnegölspor’un transfer listesinde yer alan, Bucaspor, Siirt, Aydınspor, Altınordu, Nazilli Belediyesi ve Tuzlaspor formalarını giyen Lider Koç ile yapılan görüşmelerden uzlaşma çıkması ile deneyimli isim kadroya dahil edildi. Lider Koç, kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreniyle kendisini bir yıllığına bordo-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı.
İmza töreninde konuşan İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Hüseyin Kurt, "Öncelikle tüm İnegöl halkımızın Ramazan-ı şerifinin mübarek olmasını diliyorum. Göreve geldiğimizden beri hızlı bir şekilde transferlerimizi sürdürüyoruz. Bunun neticesinde geçen yıl Tuzlaspor’da başarılı bir performans sergileyen Lider Koç arkadaşımızla 1 yıllık anlaşmaya varmış bulunmaktayız. Kendisinin bu sene İnegölspor’da geçen sene sergilediği performansının daha iyisini sergileyeceğini düşünüyorum. Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.
KOÇ: "ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORUM"
Lider Koç ise, "Öncelikle her iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum. İnegöl büyük bir camia. Burada oynamak keyifli olacaktır. İnşallah her iki taraf içinde hayırlısı olur. Burada başarılı olmak istiyorum. Burada şampiyon olmak istiyorum. İnşallah sezon sonu bu hedefimize ulaşırız. İnegölspor’a bir kaç senedir gelip, gitme durumlarım oluyordu. Nasip bugüneymiş. Büyük bir camia. Taraftarı olsun, şehir olarak futbolu seven bir şehir. İnşallah sezon sonu hak ettiği yer olan bir üst lige çıkaracağız diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı

 

 

 

Kaynak; İHA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.