SON DAKİKA
Hava Durumu

Mehmet Topal'a çakmağı atan taraftar tespit edildi

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan dev derbide yasak olmasına rağmen meşale yakan 4 şüpheli tespit edildi. Şüph

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2018 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2018 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mehmet Topal'a çakmağı atan taraftar tespit edildi
Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan dev derbide yasak olmasına rağmen meşale yakan 4 şüpheli tespit edildi. Şüphelilerin çok sayıda torpil ve meşaleyi stada davul içerisinde soktukları ortaya çıktı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Spor Savcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, Spor Toto Süper Lig'de 25 Şubat Pazar günü oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe maçında yasak olmasına rağmen statta meşale yakan hepsi Fenerbahçe taraftarı 4 şüpheli gözaltına alındı.

5 GÖZALTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, çok sayıda torpil ve meşaleyi şeffaf davul aksamına özel yapım zula içinde sokup, tribünde patlatan 4 taraftar ile bunu iş yerinde hazırlayan 1 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzenlemesi Kanununa muhalefet suçları kapsamında işlem yapıldı. Meşale dolu davulun stada sokulduğu anların görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde şüpheli şahsın Passolig kartı ile stada girdiği, bu sırada Passolig ekranında başka bir kişinin resminin çıktığı ve şahsın daha sonra davulu x-ray cihazından geçirerek stada girdiği görülüyor.

ÇAKMAĞI ATAN TESPİT EDİLDİ

Ayrıca gol sevinci yaşandığı esnada Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'a isabet eden ve yaralayan çakmağı fırlatan şüphelinin de tespit edildiği ve şüphelinin Beşiktaş taraftarı olduğu öğrenildi.

STAR
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.