SON DAKİKA
Hava Durumu

Menajerler, yeni sezon fikstürünü değerlendirdi

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde yer alan Galatasaray Odeabank, Fenerbahçe Doğuş ve Demir İnşaat Büyükçekmece takımlarının menajerleri, yeni sezon fikstürünü değerlendirdi. Galatasaray Odeabank Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, açıklamalarda bulundu. ( Elif Öztürk - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2017 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2017 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Menajerler, yeni sezon fikstürünü değerlendirdi
Polat Renaissance Hotel'de düzenlenen kura çekiminin ardından  açıklamalarda bulunan Galatasaray Odeabank Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya, yeni sezonda şampiyonluk hedeflediklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı: 

"Bizim gönlümüzden şampiyonluk geçiyor. 15 haftalık ilk devre sürecinde ve ikinci devrede bütün maçları kazanabildiğimiz kadar kazanıp, play-off'a en iyi yerden girerek, şampiyon olmak istiyoruz. Galatasaray, her zaman iddialı takım olmuştur. Bunu da bu sezon boyunca bütün taraftarlarımıza göstermeye gayret edeceğiz. İlk hafta evimizde olmanın verdiği bir mutluluk var ama bunun dışında fikstürle alakalı, ilk haftalarda 'büyük rakipler veya orta seviye takımlar' diye bakmıyorum. 30 haftalık ciddi bir süreç var. Bu süreçte de maçları kazanmak istiyoruz. Şampiyon olmak için her şeyimizi ortaya koyacağız."   Geçen sene sarı-kırmızılı taraftarlara ve camiaya karşı mahcubiyet yaşadıklarını vurgulayan Ömer Yalçınkaya, "Çok ciddi bütçelerle istediğimiz sonuçları maalesef alamadık. Bu sezon yeni bir başlangıç. Kadromuzu tamamen değiştirdik. Geçen seneden üç oyuncumuz kaldı; Göksenin Köksal, Ege Arar ve Emir Preldzic. Onun dışında yabancı oyuncular transfer ettik. Türkiye'den de Mehmet Yağmur'u aldık. Kadromuz aşağı yukarı tamamlandı ama beş numara pozisyonunda bir oyuncu arıyoruz. Onu da bulduğumuz zaman artık sezon için hazırlıklarımıza başlayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Renda: "Obradovic ile beklenen başarıları devam ettireceğiz"

Fenerbahçe Doğuş İdari Menajeri Cenk Renda, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde ve THY Avrupa Ligi'nde bu sene de şampiyonluğu hedeflediklerini dile getirdi. Cenk Renda, ilk hafta Banvit ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, şunları kaydetti:  "İlk hafta Banvit ile karşılaşacağız. Banvit ile lig maçından sanırım üç gün önce Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı yapacağız. Bir hafta içerisinde iki kere Banvit ile oynamış olacağız, büyük bir tesadüf. Lig ve Avrupa'da şampiyonluğa ulaşmak için herkesi yenmek durumundayız. Takıma yeni oyuncular katıldı. Giden oyuncularımız da var bunlarında değerleri ortada, bize çok katkı sağladılar şampiyonluklarda. Başantrenörümüz Zeljko Obradovic ile beklenen başarıları devam ettireceğimize inanıyorum."

Ekim: "Duygusal açıdan zor bir geçiş oldu" 

Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol Takımı İdari Menajeri Emre Ekim ise yeni sezonda tüm oyunculara sakatlıktan uzak bir sezon diledi. Emre Ekim, yeni görevini ve 2017-2018 Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ni değerlendirerek, "Demir İnşaat Büyükçekmece ailesi olarak bu sene ligde üçüncü senemiz. Kısa sürede buralara geldik, her sene üzerine koyarak gidiyoruz. Menajerlik görevi, duygusal açıdan zor bir geçiş oldu. Çünkü, 25 senedir profesyonel olarak basketbol oynuyordum, bu dönemden sonra böyle bir geçiş yapmak güzel ama zor." diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.