SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer 13. Uluslararası Spor Şenlikleri sona erdi

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 13. Spor Şenlikleri’ne katkı sunan idareci ve öğretmenlere teşekkür ederek plaket verdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2014 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2014 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Nilüfer 13. Uluslararası Spor Şenlikleri sona erdi
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 13. Spor Şenlikleri’ne katkı sunan idareci ve öğretmenlere teşekkür ederek plaket verdi.

Nilüfer’de sporu hayat tarzı haline getirmek için her yıl geleneksel olarak düzenlenen Nilüfer 13. Uluslararası Spor Şenlikleri, bir ay süren dev organizasyonun ardından sona erdi. Nazım Hikmet Kültürevi’nde düzenlenen değerlendirme ve plaket töreninde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, emeği geçenlere teşekkür etti. Çok sayıda okul idarecisi ve öğretmenin katıldığı toplantıda konuşan Bozbey, “13 yıldır devam eden spor şenliklerimiz aslında katılımcılığın bir ürünü. Maksadımız 99’da başlayan süreci sürdürerek spor kenti Nilüfer’i oluşturmak. Bunu oluştururken Nilüfer’in tamamını, sporla ilgili projeleri hayata geçirmekti hedefimiz. 13 yıl önce başladığımız bu projenin sürdürülebilir olması ülkemizde hayli zordur. Ama Nilüfer bu farkı ortaya koymuştur” dedi. Öğrencilerin tamamına spor yaptırma imkanını sunmak istediklerini belirten Bozbey, hazırladıkları projelerle birlikte Nilüferlilerin sağlıklı bir ömür sürmelerine imkan sağlayacak spor bilincini aşılamak için çalıştıklarını kaydetti. Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya da, yoğun tempoda öğrencilerin dolu dolu bir ay geçirdiğini söyledi. Kaya, Nilüfer’de kültür, sanat ve spor anlayışının Türkiye’ye örnek olduğunu vurgulayarak, çocukların centilmence mücadele ettiğini belirtti. Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç da, kurumların dayanışmasına vurgu yaparak desteklerinin süreceğini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.