SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer Belediyespor basketbolda iddialı

Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Nilüfer Belediyespor Basketbol Takımı, 8 oyuncuyu kadrosuna kattı. Voleybol v

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Nilüfer Belediyespor basketbolda iddialı
Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Nilüfer Belediyespor Basketbol Takımı, 8 oyuncuyu kadrosuna kattı.
Voleybol ve hentbolda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren Nilüfer Belediyespor, bu yıl Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde boy gösterecek. Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi’nde ilk kez mücadele edecek olan Nilüfer Belediyespor Basketbol takımı, hazırlıkları kapsamında 8 oyuncuyu daha kadrosuna kattı. 2015-2016 Erkekler Basketbol Bölgesel Ligi hazırlıklarını sürdüren Nilüfer Belediyespor, Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde Volkan Aydın, Osman Obuz, Turgay Göçtürk, Serkan Tanırgan, Berkay Kutlu, Mustafa Tuğrul, Hasan Can Özkan ve Batuhan Kilci ile sözleşme imzaladı. Takıma kattıkları 8 yeni isimle daha da iddialı olduklarını belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Voleybol ve hentbolda aldığımız başarıları basketbolda da almak istiyoruz. Hedefimiz ikinci lig. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yürütüyoruz. Basketbol takımımız kulüp içinde yeni bir heyecan olacak. Nilüfer Belediyespor’da güzel bir aile ortamı oluşturduk. Teknik ekibimiz ve oyuncularımızın her zaman yanındayız. Dayanışma ruhu içerisinde başarılı sonuçlar alarak hep birlikte iyi günler göreceğimize yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.  Alt yapıya büyük önem verdiklerini ifade eden Baş Antrenör Mehmet Sezen ise, “Bu yıl ilk kez basketbol liglerine katılıyoruz. Amacımız ikinci lige çıkmak. Sadece A Takım’a değil, geleceği düşünerek alt yapımıza da büyük önem veriyoruz. Minik yıldızlar, küçük yıldızlar ve genç takım kategorilerinde de mücadele ediyoruz. Alt yapımızı çok sağlam tutup, gelecekte yetiştireceğimiz oyuncuları A Takım’a katmak istiyoruz. Yönetimimiz her zaman yanımızda. Tesislerimiz Türkiye’nin en iyi tesislerinden biri. Başarılı sonuçlar almak için elimizden geleni yapacağız. Dayanışma ruhu içinde başarıya kenetlenerek önümüzdeki sezon ikinci lige yükseleceğimize inancım tam” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.