SON DAKİKA
Hava Durumu

Olimpiyat şampiyonlarından ziyaret

BURSA’NIN EV SAHİPLİĞİ YAPTIĞI ULUSLARARASI YILDIZ ERKEKLER HALTER TURNUVASININ ONUR KONUĞU OLAN OLİMPİYAT ŞAMPİYONU HALTERCİLER HALİL MUTLU VE TANER SAĞIR, GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRÜ SÜLEYMAN ŞAHİN’İ ZİYARET ETTİ (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2016 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2016 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Olimpiyat şampiyonlarından ziyaret
Bursa’nın ev sahipliği yaptığı Uluslararası Yıldız Erkekler Halter Turnuvasının onur konuğu olan olimpiyat şampiyonu halterciler Halil Mutlu ve Taner Sağır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’i ziyaret etti.

 

 

Uluslararası Yıldız Erkekler Halter Turnuvasının onur konuğu olarak Bursa’ya gelen olimpiyat şampiyonu efsanevi halterciler Halil Mutlu ve Taner Sağır, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’i ziyaret etti. Efsane halterciler Mutlu ve Sağır’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İl Müdürü Şahin, sporda yürütülen çalışmalar, proje ve yatırımlarla Bursa’nın spor kenti kimliği kazandığını söyledi. Olimpik bir branş olan halteri önemsediklerini de belirten Şahin, halterde altyapı çalışmalarına destek verdiklerini vurgulayarak Federasyonla işbirliği içerisinde çalışmaları yürütmeye devam edeceklerini kaydetti. Bursa’da başarıyla devam eden halter çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade eden Mutlu ve Sağır ise, Bursa’nın halterde uluslararası bir organizasyonuna ev sahipliği yapmasından mutlu olduklarını dile getirerek yürütülen çalışmalardan dolayı İl Müdürü Şahin’e teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.