SON DAKİKA
Hava Durumu

Orhangazispor'da yeniden Alemdar dönemi

Orhangazi’nin profesyonel ligdeki tek takımı Orhangazispor’da yeni dönem yönetimi belirlendi. İki dönem önce kulüp başkanlığı yapan Rece

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2014 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2014 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Orhangazispor'da yeniden Alemdar dönemi
Orhangazi’nin profesyonel ligdeki tek takımı Orhangazispor’da yeni dönem yönetimi belirlendi. İki dönem önce kulüp başkanlığı yapan Recep Alemdar, tek listeyle girdiği seçimde yeniden başkan oldu.

Orhangazispor Kulübü’nün olağanüstü genel kurul toplantısı yapıldı. Kulübün İznik gölü kıyısındaki tesislerinde yapılan kongrede, eski başkanlardan Recep Alemdar tek aday oldu. 269 üyesi bulunan kulübün kongresine 83 üye katıldı.
2013’ten bu yana kulübü yöneten ekip adına konuşma yapan İkinci Başkan Deniz Kum, “Özellikle SSK ve vergi borçlarının kendilerine ciro edileceğini bile bile görev alan yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.
Kongrede Orhangazispor’un geçen yılki bütçesi 2 milyon 645 bin olarak onanırken, yeni dönem bütçesi ise 2 milyon 797 bin lira olarak belirlendi. Selamlama konuşması yapan Milletvekili İsmail Aydın ise, sivil toplumla uğraşmanın zor olduğunu belirterek, “Bilhassa spor kulüpleriyle uğraşmak zordur. Çünkü yöneticiler her zaman bu yükün altında kalıyor. Orhangazispor Orhangazi’nin marka değeridir. Sadece basit bir takım olarak algılamamak gerekiyor. Orhangazi’nin dışarıdaki yüzüdür. Hepimizin sahip çıkması lazım. Bunu başarabilirsek kulübümüzde layık olduğu yere gelir. Ama sadece yöneticilerin sırtında kalırsa buna ulaşamayız” dedi.

Genel kurul toplantısı bitmek üzereyken Bursaspor’un yeni başkanı Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyeleri salona girdi. Üyelerin alkışlarla karşıladığı Bölükbaşı, “Spor kulüplerinin kongreden güçlü çıkabilmesi için tek aday olması lazım. Burada da böyle bir durum var. Recep Alemdar’ı kutluyorum. İşi zor. Milletvekili, belediye başkanı ve diğer katmanları burada gördüğüm için başkanı şanslı görüyorum. Buradan söz veriyorum. Geleceksiniz, altyapıyı izleyeceksiniz. Yapabileceğimiz ne varsa sizin için yapacağız” dedi. Genel kurulda seçimler tek liste ile yapıldı. Eski başkanlardan Recep Alemdar’ın öncülüğünde oluşturulan liste oy birliğiyle kabul edildi. Kongreden hemen sonra yapılan ilk toplantıda Recep Alemdar kulüp başkanlığına getirildi. Recep Alemdar, üyelere teşekkür ederek, “Bugüne kadar Orhangazispor’da görev yapan başkan ve yönetim kurulu üyelerine hizmetlerinden dolayı ekibim ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Sizlerin huzurunda bu ağır taşın altına elini koyarak listede yer alan arkadaşlara şükranlarımı sunarım. Ekip olarak öncelikle Orhangazispor’un kurumsal bir yapıya ve kalıcı gelire kavuşmasını sağlayacağız. Geleceğe daha güvenle bakan bir Orhangazispor istiyoruz. Yönetim olarak ilçemizin her kesimini kucaklayan ve herkes tarafından sahiplenmiş bir Orhangazispor için çalışacağımızın sözünü veriyorum” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.