SON DAKİKA
Hava Durumu

Ozan İpek ve Onurcan Piri kadro dışı

Bursaspor'da devre arasında kendilerine kulüp bulamayan Ozan İpek ile Onurcan Piri kadro dışı bırakıldı. Yeşil-beyazlı kulübün devre arasında gö

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2015 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2015 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ozan İpek ve Onurcan Piri kadro dışı
Bursaspor'da devre arasında kendilerine kulüp bulamayan Ozan İpek ile Onurcan Piri kadro dışı bırakıldı.
Yeşil-beyazlı kulübün devre arasında göndermek istediği Ozan İpek ve Onurcan Piri kendilerine takım bulamayınca elde kaldı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in bu sezon gözüne giremeyen Ozan İpek ve Onurcan Piri, teknik heyetin raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldı. İki futbolcunun da bundan sonra antrenmanlarını Vakıfköy Tesisleri'nde yapacağı öğrenildi.

ŞAMPİYON TAKIMIN YILDIZIYDI
Öte yandan Bursaspor'un şampiyon olduğu 2009-2010 sezonundaki futboluyla herkesin takdirini toplayan Ozan İpek, bu süreçten sonra kariyerinde önemli bir düşüş yaşadı. 2012-2013 sezonunda teknik heyet tarafından kadro dışı bırakılan ve Mersin İdmanyurdu'na kiralanan yıldız futbolcu, 2013-2014 sezon başında takıma tekrar geri dönmüştü. O sezon başında sakatlanarak eski performansını kaybeden kabeliyetli futbolcu ile yeşil-beyazlı yönetim geçen sezon 2017 yılına kadar sözleşme imzalamıştı. Bu sezon Güneş'in gözüne giremeyen İpek kadro dışı bırakıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.