SON DAKİKA
Hava Durumu

Ozan Tufan'a tam not

Bursaspor’da son haftalarda gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselen Ozan Tufan, Kosova ile oynanan hazırlık maçında oynadığı fu

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2014 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2014 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ozan Tufan'a tam not
Bursaspor’da son haftalarda gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselen Ozan Tufan, Kosova ile oynanan hazırlık maçında oynadığı futbolla göz doldurdu.

Bursaspor’da Ozan Tufan, sevinci yaşanıyor. Christoph Daum’un takımdan ayrılmasının ardından İrfan Buz, döneminde yeşil-beyazlı takımın değişilmez oyuncularından biri haline gelen Ozan Tufan, milli takımda da gösterdiği performansla tam not aldı. Teknik Direktör Buz, tarafından yeşil-beyazlı takımda joker gibi her mevkide forma şansı bulan genç futbolcu, dünde A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, tarafından Kosova maçında stoperde görev yaptı. Partneri Uğur Demirok ile iyi bir uyum içinde olan yetenekli futbolcu, 90 dakika sahada kalarak, kendine güvenenleri mahcup etmedi.

TERİM ONA GÜVENİYOR
Öte yandan Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in Ozan Tufan’a çok güvendiği öğrenildi. Terim'in, oynanacak diğer maçlarda da Ozan’a şans vermesi bekleniliyor. Ayrıca büyük kulüpler ve bazı Avrupa kulüplerinin de milli futbolcunun performansını yakından takip ettiği öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.