SON DAKİKA
Hava Durumu

Paralimpik tenisçilerden 12 madalya

Türkiye Milli Paralimpik masa tenisçiler, düzenlenen Uluslararası Masa Tenisi Turnuvasında, 5 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalya olmak üzere toplam

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2018 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2018 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Paralimpik tenisçilerden 12 madalya
Türkiye Milli Paralimpik masa tenisçiler, düzenlenen Uluslararası Masa Tenisi Turnuvasında, 5 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalya olmak üzere toplamda 12 madalya elde etti.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 2-7 Mayıs tarihlerinde Slovakya'nın başkenti Bratislava'da yapılan turnuvada milliler, 5 altın, 2 gümüş ve 5 bronz madalya elde etti. Ferdi kategorisinde yarışan 9. klas Neslihan Kavas ve 7. klas Kübra Korkut altın madalyanın sahibi olurken, 10. klas Ümran Yetiş gümüş, 10. klas Merve Cansu Demir ve 5. klas Ali Öztürk ise bronz madalyanın sahibi oldu.


5. klas Abdullah Öztürk, Ali Öztürk, Hamza Çalışkan'dan oluşan erkek takımı altın madalyaya uzandı. 4. klas Nesim Turan ve Süleyman Vural bronz madalya elde ederken, 10. klas Fatih Erden ve yabancı partneri bronz madalya kazandı. Turnuvada Nergis Altıntaş, Hatice Duman'dan oluşan 3. klas kadın takımı ve 8-9. klas Neslihan Kavas, Kübra Korkut altın, 10. klas Ümran Ertiş, Merve Cansu Demir, Hilal Tükkan gümüş ve 4-5. klas İrem Oluk, yabancı partneri bronz madalya aldı.


AA
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.