SON DAKİKA
Hava Durumu

Recep Bölükbaşı listesini teslim etti

Bursaspor'da 23 Mayıs tarihinde yapılması kararlaştırılan olağanüstü kongre öncesinde başkan adayları Cüneyt Özkan, Mesut Mestan ve Recep

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2014 19:10
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2014 20:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Recep Bölükbaşı listesini teslim etti
Bursaspor'da 23 Mayıs tarihinde yapılması kararlaştırılan olağanüstü kongre öncesinde başkan adayları Cüneyt Özkan, Mesut Mestan ve Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu listelerini Divan Başkanlık Kurulu Başkanlığı'na teslim etti.

Bursaspor Divan Kurulu'na listesini en son teslim eden başkan adayı Recep Bölükbaşı, yoğun bir kongre süreci yaşadıklarını ifade ederek, "Öncelikle Bursasporumuza, Bursamıza ve tüm spor camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bursa’nın kabul edebileceği bir yönetim listesi hazırlamaya çalıştık. Zor dönemler bizi bekliyor. Her 3 aday için de söylüyorum. Kim kazanırsa Bursaspor’un başkanı olacak. Kim kazanıyorsa yanında olmalıyız. Bu olağanüstü kongre ve 1 yıllık kongre. Geçtiğimiz yıl çok sıkıntılar yaşadık. Bu yıl bu sıkıntıları yaşamayalım ve atağa kalkalım. Bunu da yapabilecek güçteyiz. Bu güce uygun insanlarla görüştük. Asil listeme 35 kişi müracaat etti. Hepsiyle görüşmeye çalıştım. Gönül koymasınlar. İnşallah önümüzdeki dönemlerde listeye girerler ama bize desteklerini de ifade ettiler. İnşallah çok öncelerden başlattığımız hamleyi hep beraber yaparız" şeklinde konuştu.
Recep Bölükbaşı’nın yönetim kurulu asil listesinde ise şu isimler alıyor: "Nihat Sapan, Hasan Gülayan, Nejat Çölek, İlyas Acar, Recep Güzeldağ, Yahya Bahadır, Abdülkadir Özgörüş, Enver Kumova, Sadettin Garip, Ali Turan, Sezer Sezgin, Ali Büyükkurt, Alper Tunga Çevik ve Nihat Akınoğlu."
Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, 3 adaya da başarı dilerken, “Listeler verildi. Başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.