SON DAKİKA
Hava Durumu

Sağlam, yarın Bursa'da!

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yarın Bursa'ya gelerek, yeni sezon ile ilgili çalışmalarına başlayacak. Yeşil-beyazlı ekipte, Ş

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2015 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2015 15:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sağlam, yarın Bursa'da!
Bursaspor'un yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yarın Bursa'ya gelerek, yeni sezon ile ilgili çalışmalarına başlayacak.
Yeşil-beyazlı ekipte, Şenol Güneş'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirilen Ertuğrul Sağlam, göreve başlıyor. Bursaspor'a 2009-2010 sezonun da Süper Lig şampiyonluğu yaşatan genç teknik adam, 2 buçuk yıl aradan sonra döndüğü yeşil-beyazlı kulüpte, yeniden teknik direktörlük koltuğuna oturmanın heyecanını yaşıyor.

KADRO PLANLAMASINI YAPACAK
Yarın Bursa'ya gelerek yeni sezon kadro planlaması ve transfer çalışmalarıyla ilgili yönetim ile görüş alışverişinde bulunacak olan Sağlam'ın ayrıca, başkan Bölükbaşı ile birlikte A Milli Takım'ın 12 Haziran'da deplasmanda oynayacağı Kazakistan maçını izlemeye gideceği bildirildi. 15 Haziran Pazartesi günü Özlüce Tesisleri'nde düzenlenecek tören ile kendisini yeniden 3 yıllığına yeşil-beyazlı renklere imza atacak olan deneyimli çalıştırıcı, Bursaspor'un başında ikinci kez lig şampiyonluğu yaşamayı istiyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.