SON DAKİKA
Hava Durumu

Sağlam'dan Divan Kurulu'na Sert Cevap

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya'nın, "Transfer konusunda teknik heyet sınıfta kalmıştır. Başkan ve

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2012 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2012 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya'nın, "Transfer konusunda teknik heyet sınıfta kalmıştır. Başkan ve yönetim şapkasını önüne koymalıdır" açıklamalarına cevap erdi. "Sınıfta kalan Divan Kurulu'dur" diyen Ertuğrul Sağlam, "Bu kadar önemli bir maç oynayacakken, Divan Kurulu Başkanı böyle bir açıklama yaparak bizi üzdü. Bu tür açıklamalar camiayı karıştırmaya yönelik, kaosa sokmaya yönelik açıklamalar" dedi.
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, Yenişehir Havalimanı'ndan özel uçakla Trabzon'a uçtu. Yolculuk öncesi Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. 

"SINIFTA KALAN DİVAN KURULUDUR" 
Dün akşam Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya'nın eleştirilerini cevaplandıran Ertuğrul Sağlam, "Konuyla ilgili çok üzgünüm. Sıkıntılı bir süreç yaşıyoruz. Bursaspor olarak bundan kurtulmak için çabalıyoruz. Cezalı olduğumuz bir maçta analarımız, kız kardeşlerimiz sorumluluk aldılar. Sadece Bursaspor'a katkı sağlamak için. Onların desteği ile de Galatasaray maçını kazandık. Bu kadar üst seviyede, önemli bir maç oynayacakken Divan Kurulu Başkanı böyle bir açıklama yaptı. Bizi üzen, camiayı karıştırmaya yönelik, kaosa sokmaya yönelik bir açıklama. Yanlış bilgilerle insanları yönlendiriyorlar. Sadece Tagoe'ye takılmak iyi niyetli yaklaşım değil. Biz bu dönemde çırpınıyoruz. Bursaspor camiasını bütünleştirmek için. En önce onların yapması lazım. Onlar iyi niyetli yaklaşmadı. Neye hizmet ediliyor, beklenti nedir bilmiyorum. Hoş olmadı. Sınıfta kalan bu şehirde 48 senede yapılanmayanları yapan, takımı şampiyon yapan teknik kadro değil, divan kurulu başkanı ve ona hizmet eden insanlardır. Son sözüm başka Bursaspor yok" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.