SON DAKİKA
Hava Durumu

'Şampiyon olmak istiyoruz'

 Bursaspor’un yetenekli kanat oyuncusu Şener Özbayraklı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Galatasaray maçlarını kazanmak istediklerini b

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2013 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2013 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
 Bursaspor’un yetenekli kanat oyuncusu Şener Özbayraklı, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Galatasaray maçlarını kazanmak istediklerini belirterek, adım adım zirveye yaklaşıp şampiyon olmak istediklerini söyledi. 


Bursaspor’un devre arasında Bugsaşspor’dan transfer ettiği Şener Özbayraklı kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulundu. Türkiye’de yetenekli kanat oyuncularının olduğuna dikkat çeken Özbayraklı, genelde takımların yabancı futbolcuları tercih ettiğini ifade etti. Ligde zorlu maçlara çıkacaklarını dile getiren Özbayraklı, “Önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor ardından da Galatasaray ile karşılaşacağız. Bu iki karşılaşmadan da galip gelerek, zirveye adım adım yaklaşıp şampiyon olmak istiyoruz. Kupada sıkıntılar yaşadık ama bunun pek önemi yok. Daha iki maçımız daha var. Sivas ile içeride de oynayacağız. Kupayı bırakmayı niyetimiz yok” dedi.

“GALATASARAY İLE ŞAMPİYONLUK YARIŞI İÇİNDE OLACAĞIZ”
Hafta sonu oynanacak İBB maçının zorlu geçeceğinin altını çizen Özbayraklı, “İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un biraz sıkıntıları var. Bizim hedefimiz üst sıralar olduğu için biz kendi işimize bakacağız. Lig sonunda zirvede rakibimiz Galatasaray olacak gibi duruyor. Onlarla bir yarış içinde olacağız. İnşallah biz bir adım öne çıkarız” diye konuştu.
Kendini Bursaspor’da kanıtlamak istediğini vurgulayan Özbayraklı, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bursa’da yoluma devam etmek istiyorum. Avrupa’da oynamak bir futbolcunun hayalidir. Benimde hedeflerim var. Bursaspor büyük bir camia. Takım geldikten sonda hocamızla bir sıkıntı yaşamadık. Bize güveniyor. Ondan öğrenecek çok şeyimiz var.”

“ŞAMPİYONLUĞA TARAFTARLARIMIZ İLE GİDECEĞİZ”
Taraftarların kendilerine destek vermesi gerektiğini söyleyen Özbayraklı, “Taraftarlarımız en son deplasmanda oynadığımız Fenerbahçe maçında bizi yalnız bırakmadı. Bizi desteklesinler. Şampiyonluğa onlarla gideceğiz. Taraftar olmasa futbolcular eksilir. Onlar olduğu zaman motive oluyoruz. İnşallah bizi yalnız bırakmazlar” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.