SON DAKİKA
Hava Durumu

Şampiyonlar Ligi'nde final heyecanı: Real Madrid - Atletico Madrid

LISBON, PORTUGAL - MAY 24: Gareth Bale of Real Madrid shoots wide of the goal under pressure from Miranda and Tiago of Club Atletico de Madrid during the UEFA Champions League Final between Real Madrid and Atletico de Madrid at Estadio da Luz on May 24, 2014 in Lisbon, Portugal. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 21:17
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 22:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Şampiyonlar Ligi'nde final heyecanı: Real Madrid - Atletico Madrid
Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ile Atletico Madrid kupayı kazanmak için karşı karşıya gelecek. Peki bu büyük mücadele ne zaman oynanacak, hangi kanalda yayımlanacak?

 

Avrupa futbolunun en büyük turnuvası olan Şampiyonlar Ligi'nde final heyecanı başlıyor. Almanya'nın Bayern Münih takımını eleyerek finale kalan Atletico Madrid, İngiliz kulüplerinden Manchester City'i saha dışı bırakan ezeli rakibi Real Madrid ile karşılaşacak.

Real Madrid-Atletico Madrid final maçı 28 Mayıs 2016 Cumartesi günü (TSİ) saat 21.45'te başlayacak. 2015-2016 sezonu ile birlikte 61. sezonu olan Şampiyonlar Ligi'nde final maçı, İtalya'nın Milano şehrindeki Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynanacak. Çekişmeli geçecek olan final maçı TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.