SON DAKİKA
Hava Durumu

Şampiyonluk uzak değil

Bursaspor’un yetenekli sağ bek oyuncusu Şener Özbayraklı, Süper Lig'de şampiyon olmayı hedeflediklerini söyledi. 

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2013 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2013 16:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor’un yetenekli sağ bek oyuncusu Şener Özbayraklı, Süper Lig'de şampiyon olmayı hedeflediklerini söyledi. 


Yeşil-beyazlı ekibin devre arasında 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Polatlı Bugsaşspor’dan kadrosuna kattığı genç oyuncu Şener Özbayraklı hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi. Hikmet Karaman’ın teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından üst üste galibiyetler aldıklarını hatırlatan Şener, “Karabükspor ve Elazığspor maçlarında iyi mücadele ettik. Gaziantepspor maçında şanssız goller yedik. Önümüzdeki maça en iyi şekilde hazırlanıp ve galip gelerek çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

“HİKMET HOCANIN HIRSI BİZE YANSIYOR”
Hikmet Karaman’ın hırslı bir yapıya sahip olduğunu ifade eden Özbayraklı, “Çok belli ediyor kendisini. Çalıştırdığı takımlarda belli. İyi bir başarı elde etti. İnşallah iyi bir sezon geçirir. Hocamıza alışma sürecindeyiz. Taktik anlamında ne istediklerini çözmemiz için zaman gerekiyor. Alışmamız lazım. Bende hırslı bir oyuncuyum. Kendiside hırslı. İnşallah iyi olur bizim için. Hoca antrenmanda devamlı uyarıyor ve hırsını bize iletiyor. Pozisyonları gösteriyor. Bizimde hemen adapte olmamız lazım. Hırsı bize olumlu yönde yansıyor. Takımın durumu da iyi. Bazı hatalarımız var. Bunları düzeltmemiz lazım. Takımda arkadaşlık ortamı çok iyi. Yabancılar olsun, biz olsun hep birlikteyiz. Bağlılık var ve inşallah bozulmaz” şeklinde konuştu.

“ŞAMPİYONLUK UZAK DEĞİL”
Şampiyon olmayı hedeflediklerini dile getiren yetenekli oyuncu, “İnşallah şampiyon oluruz. Şampiyonluk uzak değil. Bir kere yaptık. Önümüzde puan farkı yok. Maçlarımıza iyi hazırlanırsak, taraftarımızın da desteği ile inşallah şampiyon oluruz. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmasın. Şampiyon olacaksak onlarla olacağız” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.