SON DAKİKA
Hava Durumu

Selçuk İnan'dan flaş Burak Yılmaz açıklaması

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Trabzonspor'dan bu yana birlikte oynadığı Burak Yılmaz ile alakalı çarpıcı açıklamalarda bulu

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2015 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2015 14:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Selçuk İnan'dan flaş Burak Yılmaz açıklaması
Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, Trabzonspor'dan bu yana birlikte oynadığı Burak Yılmaz ile alakalı çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Four Four Two dergisinden Hilal Gülyurt ve Barış Tekin'e röportaj veren milli futbolcu Galatasaray'da forvet mevkine yapılacak transferlerin kendisi tarafından engellendiği yönünde çıkan haberlere isyan etti. Yıldız futbolcu “ Bir forvet alınmadığı zaman “Selçuk istemiyor” diyorlar. Çünkü Burak’la o kadar yakınım ki onu koruduğumu sanıyorlar. Sanki Messi gelecek de ben engel oluyorum!” ifadelerini kullandı."Burak Yılmaz’la olan dostluğunuzla ilgili defalarca konuştuk ama eleştirileri de birlikte aldığınız bu kadar net bir dönem hiç olmamıştı. Burak bir hata yaptığında kendin için de tedirgin oluyor musun?” şeklindeki soruya Selçuk İnan “Burak’la geçmişimiz çok uzun yıllar öncesine dayanıyor, umarım hep böyle kalır. Artık insanlar bizim dostluğumuza o kadar çok alıştı ki bazen bu dezavantaja dönüşüyor. İkimizden birinin yaptığı bir hatanın faturasını ikimize birden kesiyorlar. Siz de görüyorsunuz, transferler yapılıyor yapılmıyor, kulübün durumu, finansal kriterlerin yerine getirilmesi gibi olaylar var. Bir forvet alınmadığı zaman “Selçuk istemiyor” diyorlar. Çünkü Burak’la o kadar yakınım ki onu koruduğumu sanıyorlar. Sanki Messi gelecek de ben engel oluyorum! Önceden insanlardan bu konularda biraz daha duyarlı olacağını umut ediyordum ama yavaş yavaş inancımı kaybediyorum. Şimdi sadece işime bakıyorum. Burak’ın kaçırdığı golün bile bana yansıması hoşuma gitmiyor.” şeklinde cevap verdi.Başarılı insanların her zaman kıskanıldığını belirten yıldız oyuncu “Yaşaya yaşaya bunu öğrendim. 2010-2015 yılları arasında 10 kupa kazandım. Buna rağmen biliyorum ki kötü bir şey yaptığım ilk anda yine eleştirecekler. Çünkü Galatasaray taraftarının benden beklentisi çok yüksek. Bunun yanında rakip takımların taraftarları, yöneticileri, gazetecileri tabii ki bizim kötü olmamızı istiyor. Her sene iki kupa kaldırmak kolay değil. İnsanlar kupa kaldırılırken Selçuk’u, Burak’ı, Muslera’yı görüyor. Bunun birilerini rahatsız etmesi çok doğal. Bu kadar başarılı olup karşılığını alamamak da bizi üzüyor. Tüm ekip olarak biraz buruk olmamızın sebebi bu” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.