SON DAKİKA
Hava Durumu

Serdar Aziz'le milli takım belirsizliği

BURSASPOR KULÜBÜ’NÜN SAKATLIĞI BULUNAN MİLLİ OYUNCULARI SERDAR AZİZ VE EMRE TAŞDEMİR’İN SON DURUMLARI İLE İLGİLİ MİLLİ TAKIM SAĞLIK HEYETİNE RAPOR SUNDUĞU ÖĞRENİLDİ. (MESUT ALAN/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Serdar Aziz'le milli takım belirsizliği
Bursaspor Kulübü’nün sakatlığı bulunan milli oyuncuları Serdar Aziz ve Emre Taşdemir’in son durumları ile ilgili milli takım sağlık heyetine rapor sunduğu öğrenildi.

 

 

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında sahasında Kasımpaşa ile oynayacak olan Bursaspor’da bir süredir sakatlığı bulunan kaptan Serdar Aziz, lacivert-beyazlı ekibe karşı da forma giyemeyecek. Lig'in 20. haftasında oynanan Medipol Başakşehir mücadelesinde geçirdiği sakatlık sebebiyle Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Eskişehirspor müsabakalarında forma giyemeyen Serdar, 24. haftadaki Çaykur Rizespor maçında ilk 11’de sahaya çıkmıştı.

OYNAMA ISRARI PAHALIYA MAL OLDU
Karşılaşmanın 25. dakikasında kaymaya bağlı olarak ayağındaki ağrıları artan milli yıldız, maça devam edeceğini söylemesi üzerine 90 dakika sahada kalmıştı. Yeni bir ödem sorunuyla karşılaşan Serdar Aziz’e 3 haftalık tedavi süreci belirlendi. Antalyaspor karşılaşmasında forma giyemeyen ve bu hafta sonu oynanacak Kasımpaşa maçında da takımını yalnız bırakacak olan Serdar’ın milli maçlar sebebiyle lige verilecek arada sakatlığının tam olarak iyileşmesi öngörülüyor.

SON KARAR MİLLİ TAKIM SAĞLIK HEYETİNDE
A Milli Takım forması giyen Serdar Aziz’in ay-yıldızlıların, 24 Mart'ta Antalya'da İsveç’le ve 29 Mart'ta deplasmanda Avusturya ile oynayacağı özel maçların aday kadrosuna çağrılması halinde son durumuna milli takım sağlık heyeti tarafından bakılacağı ve karar verileceği öğrenildi.
Öte yandan Bursaspor sağlık ekibinin milli oyuncuları Serdar Aziz ve Emre Taşdemir’in MR sonuçlarını ve son durumunu TFF Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer'e sunduğu bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.