SON DAKİKA
Hava Durumu

Sözleşmede 'Baba' problemi!

Yıldız futbolcu Pablo Batalla ile sözleşme uzatmak için prensip anlaşmasına varan Bursaspor Kulübü'nün Arjantinli oyuncunun menajeri olan baba

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2013 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2013 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Yıldız futbolcu Pablo Batalla ile sözleşme uzatmak için prensip anlaşmasına varan Bursaspor Kulübü'nün Arjantinli oyuncunun menajeri olan babası ile bazı pürüzler yaşadığı öğrenildi. 


Yeşil-beyazlıların 2009-2010 sezonu başında kadrosuna kattığı ve 4 sezondur Bursaspor forması giyen yıldız oyuncu Pablo Martin Batalla, attığı ve attırdığı gollerle lige damga vuran isim oldu. Bursaspor yönetimi de, kariyerinin en parlak sezonunu yaşayan ve takımının bu sezon geride kalan haftalarda attığı 46 golün 30'unda pay sahibi olan yetenekli orta saha oyuncusunun sözleşmesini uzatmak için uzun süredir görüşmelerini sürdürüyor.

BATALLA İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
Yıldız oyuncu Pablo Martin Batalla'nın 31 Mayıs 2014 tarihinde sona erecek olan sözleşmesini 2016 yılına uzatmak isteyen yeşil-beyazlı yönetim, 'süper bücür' ile rakamlar konusunda prensip anlaşmasına vardı. Bursa'da ve Bursaspor'da bulunmaktan çok mutlu olduğunu her fırsatta ifade eden Batalla ile anlaşma sağlayan Bursaspor yönetiminin, yetenekli oyuncunun menajeri ve babası Miguel Batalla ile bazı pürüzlere takıldığı öğrenildi.

MENAJERLİK PARASINI PEŞİN İSTİYOR İDDİASI
Yeşil-beyazlı yönetimin Batalla'nın menajeri ve babası olan Miguel Batalla ile menajerlik parasının ödenmesi konusunda anlaşmazlığa düştüğü öne sürüldü. Kulübün taksitlendirme yapma isteği karşısında imza parasını peşin istediği iddia edilen baba Batalla ile bu pürüzün çözülmesi konusunda görüşmelerin sürdüğü bildirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.