SON DAKİKA
Hava Durumu

Spor ile kurulan kardeşlik bağları daha da pekişecek

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi play off eleme turu müsabakaları kapsamında dün İnegöl Belediyespor-Karesi Belediyesi basket karşılaşmasını

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 14:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Spor ile kurulan kardeşlik bağları daha da pekişecek
Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi play off eleme turu müsabakaları kapsamında dün İnegöl Belediyespor-Karesi Belediyesi basket karşılaşmasını izlemek üzere İnegöl’e gelen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesi AK Parti İlçe Başkanı Kemal Aydemir beraberindeki meclis üyeleri ve belediye çalışanları üst tura yükselme adına büyük önem arz eden karşılaşma öncesi Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette spor ile kurulan dostlukların ve kardeşlik bağlarının daha da pekişeceği, spor ile iki şehir arasında kurulan gönül köprüsünün gelecek adına önem arz ettiği ve özellikle iki belediye arasında yapılacak fikir alışverişleri ve tecrübe paylaşımının büyük bir kazanım olacağına vurgu yapıldı.

 

Ziyaret sırasında konuşan Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz; “Bizleri bugün samimi bir şekilde karşılayan ve misafir olarak ağırlayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a huzurlarınızda teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Ziyaretimizin amacı hem basket karşılaşmasını takip etmek, hem de bu vesile ile Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı Cumartesi günü Karesi’de oynanacak olan karşılaşmaya davet etmek. Belediye Başkanımızla bizim tanışmamız, önceki grup maçlarında İnegöl Belediyespor ile Karesi Belediyespor karşılaşmasına dayanıyor. O maçta kendisi bizi misafir etmişti. Bu sefer şahsım, Ak Parti İlçe Başkanımız ve meclis üyesi arkadaşlarımla beraber hem makamında ziyaret edelim, hem de kendisini Balıkesir’e davet edelim istedik” dedi.

 

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise sporun güzel yönlerinden birinin yaşandığına dikkat çekerek, “Öncelikle Karesi AK Parti İlçe Başkanımıza, Belediye Başkanımıza ve meclis üyelerimize hoş geldiniz demek istiyorum. Bugün sporun dostluk ve barış ile ilgili güzel bir yönünü bir kez daha yaşıyoruz. Bir önceki İnegöl Belediyesi Karesi Belediyesi basketbol maçında tanıştığımız, dostluğumuzu ilerlettiğimiz Belediye Başkanı arkadaşımız, meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber bugün o dostluğun devamı olarak bir kez daha bir araya geldik” diye konuştu.

 

Sporun önemli işlevinin yanında bu vesile ile fikir alışverişleri, tecrübe paylaşımı ve önemli dostluklar kurulduğuna vurgu yapan Aktaş; “Bugün hem maç öncesinde, hem maç sonrasında bunu gerçekleştirmek için bir araya geldik. Bu vesile ile İlçe Başkanımız ve Belediye Başkanımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Maçta da iyi olan kazansın diyorum” dedi.

 

Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Karesi heyeti karşılıklı hediye takdiminde bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.