SON DAKİKA
Hava Durumu

Stadı incelediler

Türkiye'de 21 Haziran - 13 Temmuz'da düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nın Bursa'da yapılacak F Grubu maçlarında mücadele edecek Hırvatistan,

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2013 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2013 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Türkiye'de 21 Haziran - 13 Temmuz'da düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nın Bursa'da yapılacak F Grubu maçlarında mücadele edecek Hırvatistan, Özbekistan ve Uruguay'ın temsilcileri, Atatürk Stadı, Bursaspor Özlüce, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde incelemelerde bulundu. 



FIFA U20 Dünya Kupası’nda grup maçlarını Bursa’da oynayacak olan Hırvatistan, Özbekistan ve Uruguay'ın temsilcileri Bursa’ya gelerek incelemelerde bulundu. Heyette Hırvatistan Federasyonu U20 Takım Sekteri Zlatko Nakic, Özbekistan U10 Teknik Direktörü Ahmedjan Musaev, Uruguay Federasyonu U20 Takım Sekreteri Radolfo Chiolaz ve U20 Teknik Direktörü Juan Verzer Bursa Atatürk Stadyumu, Özlüce Tesisleri ve Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ni inceledi.

Sık sık görüntü ve not alan yetkililer, U20 Dünya Kupası’nda yer alacak olmalarından dolayı çok heyecanlı olduklarını belirttiler. Bursaspor İdari Asbaşkanı İsmet Demirel de heyete eşlik etti. Özlüce Tesisleri’nde yetkililere Bursaspor forması, kravatı ve rozeti hediye edildi.

Öte yandan Hırvatistan ve Uruguay yetkilileri de kendi ülkelerinin flamalarını İdari Asbaşkan İsmet Demirel ve Hukuk Baş Danışmanı Av. Öztürk Yazıcı'ya hediye ettiler.

Bu arada Bursa grubunun 4. takımı ise Okyanusya’dan Yeni Zelanda oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.