SON DAKİKA
Hava Durumu

Sürat Pateni Avrupa Şampiyonası

Milli sporcu Menderes Eren, Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen Sürat Pateni Avrupa Şampiyonası'nda bin 500 metrede yarı finale yükseldi. &nbs

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2016 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2016 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Sürat Pateni Avrupa Şampiyonası
Milli sporcu Menderes Eren, Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen Sürat Pateni Avrupa Şampiyonası'nda bin 500 metrede yarı finale yükseldi.
 

 

Sochi 2014 Kış Olimpiyat Oyunları'nda kullanılan Iceberg salonunda bugün başlayan ve 24 Ocak Pazar günü sona erecek şampiyonanın ilk gününde piste çıkan Menderes Eren, yarı final için 5 sporcu ile yarıştı. Menderes Eren, çekişmeli geçen yarışta Hollanda'dan Daan Breeuwsma ve Macaristan'dan Viktor Knoch'un ardından üçüncü olarak yarı finalde yarışma hakkını elde etti. Eren, yarın yapılacak yarışta final için mücadele edecek.

RUSYA SORUN ÇIKARMAYA DEVAM EDİYOR
Rusya'ya girerken havalimanında herhangi bir problem yaşamadıklarını ancak dün ve bugün çeşitli bahanelerle Rusya'yı terk etmeleri konusunda baskı altına alınmaya çalışıldıklarını belirten Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Dilek Okuyucu: "Dün otel yönetiminden bize ulaşan birkaç kişi, pasaportlarımızda vize olmadığı gerekçesiyle oteli ve ülkeyi terk etmemiz gerektiğini söyledi. Çünkü sporcularımız hizmet, ben de yeşil pasaportla giriş yaptık. Tabi bunu anlatmak biraz zor oldu ama hallettik. Bu sabah tekrar aradılar, 'pasaportlarınızı istiyoruz, fotokopilerini çekeceğiz' dediler. Esasında diplomatik anlamda bizim yapmamız gereken her şey yapıldı. Bütün yazışma, görüşmeler halledildi, çözümlendi. Bize sorun çıkarmaya devam ediyorlar, fakat biz üstesinden geliyoruz. Organizasyon komitesi ve bazı ülkelerden baskı var. Ama çocuklarımız çok güçlüler. Bütün olumsuzluklara rağmen ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz." dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.