SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah Arena'da yıkıldı: 2-1

Süper Lig'İn 6. haftasında Galatasaray, ligin güçlü ekiplerinden Bursaspor'u Elmander ve Baros'un golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2011 21:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2011 22:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah Arena'da yıkıldı: 2-1
Süper Lig'İn 6. haftasında Galatasaray, ligin güçlü ekiplerinden Bursaspor'u Elmander ve Baros'un golleriyle 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Ligde ilk beş haftada on puan toplayan Galatasaray, oynadığı son üç maçta iki mağlubiyet alan Bursapor'u ağırladı.

İstanbul'da son iki gündür oldukça etkili olan yağmur zemini ağırlaştırmıştı. İki takım da bunun bilinciyle oynuyordu. Galatasaray ayağa pas yaparken, Bursaspor rakibini kendi yarı sahasında bekliyor ve kontrataklarla gol pozisyonu arıyordu.

Yeşil-beyazlılar henüz ilk dakika dolmadan Ozan İpek'in getirdiği topla pozisyon buldu. Ancak Sestak'ın kafa vuruşu Muslera'nın ellerinde kaldı.

Galatasaray ilk yarıda topa hakim olan taraftı. Buna mukabil daha net pozisyon yakalayan taraf da ev sahibiydi. Düşük tempoda geçen maçın ilk golü Galatasaray'dan geldi.

Zarif hareketlerle rakiplerini geçen Engin Baytar içeriye çıkarttı. Elmander topa gelişine vurdu ve top ağlarla buluştu. Galatasasaray 21. dakikada 1-0 öne geçti.

Bu dakikadan sonra iki takım futbolcuları da gerildi. İlk yarı 48. dakikada Sekabet sonra erdi ve soyunma odasına ev sahibi 1-0'lık üstünlükle girdi.

İkinci yarıda zemin daha da ağırlaşmıştı. Bursaspor, rakibinin üstüne üstüne gidiyor ancak eşitlik golünü bulamıyordu.

İki takım da zeminden dolayı istediklerini yapamıyor ancak Bursaspor daha istekli görünüyordu.

Maçın son bölümlerine girilirken Sercan eski takımına karşı oyuna giriyor, Engin Baytar kenara alınıyordu.

Üst üste tehlikeli bölgelerden serbest vuruş kullananan Bursaspor, 80. dakikada eşitliği sağladı. Vederson'un köşe vuruşuna çok iyi yükselen Serdar Aziz takımının eşitlik golünü kaydetti.

Ancak golün oluşumu daha enteresandı. Topu uzaklaştırmaya çalışan Sercan Yıldırım, topu kornere gönderdi. Akabinde gol de geldi.

Bu dakikadan sonra Galatasaray'da Milan Baros oyuna dahil oldu. Oyuna girer girmez de golünü attı. Elmander'in pasında müthiş bir süratle ceza sahasına giren Baros takımını 2-1'lik üstünlüğe taşıdı.

NTV Spor
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.