SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah kayıp istemiyor

BURSASPOR, SPOR TOTO SÜPER LİG’İN 23. HAFTASINDA YARIN DEPLASMANDA OYNAYACAĞI ESKİŞEHİRSPOR MÜSABAKASINDA SAHADAN 3 PUAN İLE AYRILARAK ÜST SIRALARA TIRMANMAK İSTİYOR. (MESUT ALAN/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2016 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2016 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah kayıp istemiyor
Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor müsabakasında sahadan 3 puan ile ayrılarak üst sıralara tırmanmak istiyor.
 

 

İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 60. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 59 müsabakada yeşil-beyazlılar, 19 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, kırmızı-siyahlı ekip ise 18 karşılaşmada gülen taraf olmayı başardı. İki takım arasındaki 22 müsabaka ise eşitlikle sonuçlandı. Bu karşılaşmalarda Bursaspor’un 75 golüne, Eskişehirspor 69 golle karşılık verdi. Ev sahibi Eskişehirspor, sahasında oynadığı karşılaşmalarda Bursaspor’a büyük üstünlük kurdu. Lig tarihinde kırmızı-siyahlı ekip, Bursaspor’u ağırladığı 29 müsabakanın 16’sında sahadan galibiyet ile ayrılmayı başarırken, Timsah ise yalnızca 3 karşılaşmada gülen taraf olmayı başardı. Eskişehir’de oynanan 10 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Ligde Eskişehirspor’un bileğini deplasmanda 7 maçtır bükemeyen yeşil-beyazlı takım, kırmızı-siyahlı ekibe karşı son deplasman galibiyetini 2008-2009 sezonunda aldı.

 

BURSASPOR’DA ŞAMİL VE SERDAR YOK

Yeşil-beyazlı takımda Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Şamil Çinaz, Eskişehirspor’a karşı forma giyemeyecek. Bir süredir sakatlığı bulunan ancak hafta başından bu yana antrenmanların bir bölümünde takımla birlikte çalışan kaptan Serdar Aziz’in ise yarınki mücadelede riske edilmeyeceği bildirildi. Yarın saat 16.00'da Eskişehir Atatürk Stadı'nda yapılacak olan müsabakada Serkan Çınar düdük çalacak. Çınar’ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Erdem Bayık yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Erdinç Sezertam.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.