SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah Kayserispor Deplasmanında

SÜPER LİG’DE AVRUPA HEDEFİNİ BÜYÜK ÖLÇÜDE KAÇIRAN BURSASPOR, YARIN KÜME DÜŞME HATTININ BİR BASAMAK ÜSTÜNDE YER ALAN KAYSERİSPOR İLE KARŞILAŞACAK. (İHA/BURSA-İHA)

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2016 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2016 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah Kayserispor Deplasmanında


Süper Lig’de Avrupa hedefinden uzaklaşan Bursaspor, yarın küme düşme hattının bir basamak üstünde yer alan Kayserispor ile karşılaşacak.
 






Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Emre Taşdemir ve Deniz Yılmaz, yarınki müsabakada forma giyemeyecek.


Spor Toto Süper Lig’de üst üste aldığı Beşiktaş ve Akhisar Belediyespor mağlubiyetleriyle Avrupa hedefinden uzaklaşan yeşil-beyazlılar, ligde düşme hattının bir basamak üstünde yer alan Kayserispor’a konuk oluyor. Müsabaka yarın Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak.


26. RANDEVU
İki ekip yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte ligde 26. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 25 müsabakada Kayserispor, 9 galibiyet elde ederken, Bursaspor ise 11 mücadeleden 3 puanla ayrılmasını başardı. 5 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Ligin ilk yarısında Bursa’da oynanan müsabaka konuk ekip Kayserispor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.EMRE VE DENİZ YOK, BATALLA BELİRSİZ
Konuk ekip Bursaspor’da sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan Emre Taşdemir ile 2 hafta sahalardan uzak olacak Deniz Yılmaz, yarınki müsabakada forma giyemeyecek. Sağ diz kapağında ödem oluşan ve çalışmalarını salonda sürdüren Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla’nın ise oynayıp oynayamayacağı maç saati netlik kazanacak.
Yeşil-beyazlı ekipte geçtiğimiz ay ameliyat olan Erdem Özgenç ve Okan Kocuk da sezonu kapatmıştı.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.