SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah kupa mesaisinde

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında yarın saat 15.30’da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Adanaspor ile karşıla

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Timsah kupa mesaisinde
Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında yarın saat 15.30’da Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Adanaspor ile karşılaşacak.

Burak TOK

Spor Toto Süper Lig’de 7 maçlık yenilmezlik unvanı Fenerbahçe karşısında sonlanan Bursaspor,  Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Adanaspor’u sahasında konuk edecek. Kupa’nın ilk maçında Adana’dan 2-0’lik bir skorla ayrılan yeşil beyazlılar, Adanaspor karşısında sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkması bekleniyor.

Bursaspor’un tecrübeli teknik direktörü Paul Le Guen, forma şansı bulmakta zorlanan oyuncaları Adanaspor karşısında forma şansı vermesi ön görülüyor. Fransız teknik adam kalede ise genç yetenek Muhammed Şengezer’e forma şansı verecek. Şengezer, Harun Tekin’in sakatlığından dolayı forma giyme şansı yakaladığı maçlardaki performansı ile göz doldurmuştu.   Öte yandan Furkan Soyalp, Sinan Bakış, Rüştü Hanlı, Merter Yüce gibi forma şansı bulamayan oyuncalarında da bu maçta forma giymesi bekleniyor.

DÜDÜK VOLKAN BAYARSLAN’DA

Yarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 15.30’da başlayacak olan mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetecek. Serdar Diyadin ve Samet Çavuş ise Bayarslan’ın yardımcılıklarını yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Hakan Ceylan olacak.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.