SON DAKİKA
Hava Durumu

Timsah taraftarına güveniyor

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2012 14:43
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2012 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursaspor yarın UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme rövanş karşılaşmasında Kups'u ağılayacak. Yeşil beyazlı takım yarınki maç öncesi taraftarına güveniyor.

Bursaspor yarın Atatürk Stadyumu'nda Kups'u konuk edecek. İlk maçta rakibine 1-0 yenilerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan yeşil beyazlılar, yarınki maçı kazanarak gönüllerini almak istiyor. Pazartesi satışa çıkarılan biletlere taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Biletlerin maç saatine kadar tükenmesi bekleniliyor. Bursaspor, ilk maçın rövanşını alarak taraftarının desteği ile turu geçmek istiyor. Bursaspor bu sezon ilk kez resmi karşılaşmada taraftarının önüne çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmak isteyen yeşil beyazlı ekibin arkasındaki en itici güçlerden bir tanesi taraftarı olacak. Yeşil beyazlı taraftarların stadyumu doldurup takımına doksan dakika boyunca destek vermesi bekleniliyor.

TİMSAH NASIL TUR ATLAR
Bursaspor turu geçmek için Kups maçını mutlak süratle 2 farklı kazanması gerekiyor. Her türlü beraberlik ve Kups galibiyeti yeşil beyazlı ekibin Avrupa defterini kapatması anlamına geliyor. Maçın 1-0 yeşil beyazlıların üstünlüğüyle bitmesi halinde karşılaşma uzatmaya gidecek. Orada da eşitlik bozulmazsa seri penaltılara geçilecek. 1-0 dışında her türlü tek farklı Bursaspor galibiyeti Kups takımının turu geçmesini sağlıyor. Bursaspor'un turu geçmek istiyorsa sahadan mutlaka 2 farklı galip gelmesi gerekiyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.